Bredbånd og fibernet trods RKI: her får du Internet

Kan man oprette et internetabonnement, hvis man er registreret i RKI?

Det kan man faktisk godt, men det er svært at overskue, hvilke selskaber der accepterer en RKI registrering.

Vi har derfor lavet en guide

Ingen af de undersøgte internet-udbydere har skrevet noget om RKI på deres hjemmeside. Det besværliggør det meget for den enkelte kunde at overskue om selskabet vil godtage ens ansøgning om abonnement.

Bemærk
Vi har henvendt os personligt til hvert af selskaberne, som vi har listet herunder, for at sikre os at de oplysninger vi lister herunder er brugbare og pålidelige.

For at gøre det lettest muligt at overskue har vi opdelt i de selskaber hvor man godt kan få abonnement, og dem hvor man ikke kan. 

Her kan du GODT få internet trods RKI

  • Hiper

Svar fra kundeservice:
Det kan man sagtens. Selvfølgelig hvis man ikke betaler sine regninger vil det ende med inkasso, men det er muligt at få abonnement her, selvom man er registreret i RKI.”

>> Besøg Hipers hjemmeside (nyt vindue)

  • YouSee 

Svar fra kundeservice:
“Hos Yousee er der mulighed for at få et bredbåndsabonnement, men det gælder udelukkende for coax-forbindelsen. Da man her ikke bliver spurgt om personnummer. Hvis man vælger en DSL-forbindelse eller fibernet, så bliver ens personnummer slået op i RKI og lignende registre, og man vil blive afvist. 
Coax-forbindelsen er samme stik som man bruger til kabel-tv. Det betyder også, at det ligeledes er muligt at få kabel-tv selvom man er registreret i RKI.” 

>> Besøg YouSee’s hjemmeside her (nyt vindue)

  • Fullrate 

Svar fra kundeservice:
Man kan sagtens få abonnement ved Fullrate, selvom man er registreret i RKI. Dog gælder normale regler selvfølgelig stadig, at man skal betale regningerne til Fullrate.

>> Besøg Fullrate’s hjemmeside her (nyt vindue)

Her kan du ikke

  • Telia 

Svar fra kundeservice:
Det er desværre ikke muligt ved os. Man må ikke stå i RKI, hvis man vil have et internet-abonnement her.

  • Telenor 

Svar fra kundeservice:
Det er desværre ikke muligt. Da vi skal foretage en kreditvurdering af den enkelte kunde. Står man i RKI kan man ikke blive godkendt og dermed heller ikke blive bredbåndskunde hos os.”

  • Stofa 

Svar fra kundeservice:
Er man registreret i RKI, så kan man ikke oprette et abonnement ved Stofa

 

Der er altså en lang række selskaber, hvor du sagtens kan oprette en bredbåndsforbindelse selvom du er registreret i RKI.

Der er dog nogle af dem, hvor der gælder særlige betingelser.

Det bedste du kan gøre, er at vælge et af de selskaber vi har noteret her. Og ringe til dem personligt og forklare din situation. Dermed kan de bedre vejlede dig. Vi har lavet denne guide for at gøre udvælgelses-processen hurtigere og nemmere for dig.

Du bør selvfølgelig også overveje prisen på det enkelte abonnement.

De fleste af selskaberne har en begrænsning i forhold hvem de kan levere til. Det kan du tjekke på deres hjemmeside ved at indtaste din adresse.

Oplever du problemer eller har du spørgsmål, så skriv endelig en kommentar.

Josua Poulsen

Josua er Android-nørden på teamet. Han kører pt. på en OnePlus 6 mobil. Han tester konstant nye mobiler, headphones og andet godt tech. Han skriver også en stor del af indholdet om internet- og mobilmarkedet.

Lignende artikler