Fibernet og Bredbånd i Odder Kommune og omegn

Odder by ligger 20 km syd for Århus, og derfor kan man såvel få de samme internetforbindelser i Odder, som man kan i Århus by. Her ser du et overblik over de forskellige hastigheder og priser for området i Odder og de omkringliggende småbyer.

Bredbånd og fibernet i Odder kommune

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue) Det kan altid betale sig at tjekke de aktuelle tilbud og priser, som man er sikker på at få de bedste priser på Internet-hastigheden. Særligt de seneste par år er der sket meget med hastighederne, og Danmark er ved at komme med ift. vores nabolande Norge Sverige og Finland.

odder-by-internetFra antenneforening i Odder til bred konkurrence på Internet

Odder antenneforening er 40 og gammel, og har traditionelt set hvad den måde man fik internetforbindelse til husstandene i og omkring Odder. Her kan du læse lidt om antenneforeningen og internettet. I dag er der som sagt høj konkurrence, og det betyder at priserne hele tiden bliver justeret. Derfor kan det være vanskeligt at holde sig et opdateret overblik, og det er derfor rigtig vigtigt, at man får tjekket sin pris jævnligt. Vi anbefaler at man som minimum tjekker sin internetforbindelse engang om året, og overvejer om det kan betale sig at skifte til en anden udbyder, eller at skifte eksempelvis forbedre til fibernet. Fibernet er fremtiden, og flere og flere husstande kan i dag få indført fiber. De gamle kobberkabler som forbandt Danmark med bredbåndsnet, er i høj grad ved at blive udskiftet med lysleder kablerne. I Århus-området og også omkring Odder, er det Waoo, som er den store udbyder af fibernet. Forskellen mellem bredbånd, som kører i de traditionelle kobberkabler som TDC har lagt ned over hele landet, og lysleder kablerne som er i gang med at blive gravet med over alt, er til at tage og føle på. Særligt hvis man er flere i husstanden, som ønsker at være online på internet samtidig. Det er ofte tilfældet hos unge familier eksempelvis, hvor der måske er to iPads, fire smartphones og et par bærbare computere som er på nettet. barn-ipad Så husk at få tjekket om I betaler for en langsom forbindelse, eller om der måske er et bedre tilbud siden i fik internet lagt hele huset. Som minimum en gange hårdt, og hold løbende øje med kampagner. På denne side kan du komme tilbage og finde opdaterede priser, vi opdaterer den som minimum en gang i måneden. De omkringliggende byer: Bovlstrup, Dyngby, Gylling, Hov (by), Hundslund, Kysing, Neder Randlev, Saksild, Torrild og Ørting vil have de samme muligheder som du ser i oversigten overfor, da de hører med til Odder Kommune.