Om os

Netkablet sætter fokus på nye tendenser, nyheder og forbrugertests indenfor internetteknologier.

Vi undersøger løbende de nye muligheder og gadgets, og giver dig et overblik over hvad der rører sig indenfor Internet og Wi-Fi. Internetforbindelser og hastigheder udvikles og opgraderes hele tiden, og vi følger med på de nyeste trends, så du kan få et hurtigt overblik. Vi har også altid opdateret sammenligning af bredbånd, så du får den billigste pris på dit abonnement.

Personer

morten
Morten Storgaard
Redaktør, Annoncering

josva
Josua Poulsen
Skribent, Internet/Mobil

flemming
Flemming Abildtrup
Skribent, Tech
Kaare
Kaare Munch
Skribent, Bredbånd, Mobil
maria
Maria F. Storgaard
Design, Administration

Har du en pressemeddelelse, nyhed eller en historie du tænker er relevant for os, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Netkablet.dk
v. Blue Life Media ApS
Silkeborgvej 361
8230 Åbyhøj

Kontakt redaktionen på info(-snabel-a-)netkablet.dk.

Annoncering

Kontakt os for at høre nærmere, hvis du ønsker at annoncere på et af vore magasiner.

Der er flere muligheder for at annoncere via bannere og sponsorerede artikler. Kontakt os med information om hvilken form for annoncering du ønsker, og så vender vi tilbage med et tilbud til dig. Vi vil gerne tage dialog med dig omkring kreative vinkler på annoncering, samtidig med at vi er meget obs på altid at levere det bedst mulige content til vore læsere. Netkablet henvender sig primært til det mænd i alderen 18-45 år.

Kontakt Morten for annoncering.

Persondata / priatlivspolitik

Siden bruger cookies til at give dig en god oplevelse på siden. Disse data bruges anonymt til statistik og evt. til at placere relevante reklamer for dig andre steder på nettet fx. på Facebook eller andre hjemmesider. På siden er der affiliate links. Det vil sige, at vi nogle gange tjener en kommission, når du klikker videre til andre sider og på disse sider registrerer eller køber noget.

Logo credits: LogoMakr.com.