Hos netkablet.dk arbejder vi med at formidle mobil- og internetteknologi på en letforståeligt måde. Vi tester de nyeste mobiler, apps, gadgets osv., og vi skriver åbent og ærligt, hvad vi mener. Vi er en flok nørder, som ikke kan få nok af tech og lækkert digitalt design. Derfor er vi altid i gang med at undersøge og afprøve de nyeste teknologier.

Med ca. 70.000 månedlige læsere er vi et af Danmarks største tech-medier.

Vi leverer i øvrigt indhold og nyheder til en række andre medier, og vi citeres ofte i større landsdækkende medier.

Personer

Morten Storgaard. Skribent, Redaktør.
Morten har startet sitet og har skrevet hundrevis af artikler om internet og bredbånd. Han har en baggrund fra Informationsvidenskab og et suplerende kursus i Ethical Hacking med fokus på internetsikkerhed for åbne og lukkede netværk. Han deler også deler marketing og niche site tips på youtube kanalen Authority Site Geek.
maria
Maria F. Storgaard. Design/video
Maria er vores vores video- og kameraspecialist, og har været Youtuber siden 2013 og modtog i 2019 YouTubes sølvplade for at passere 100.000 subscribers med sin kanal GoDownsize! De færreste ved, at hun i øvrigt er en haj til at løse printerproblemer. Hun har nemlig været driftsansvarlig i en print-virksomhed.
Levi Rauff. Skribent, Cloud/backup
Levi er Apple nørden på teamet. Han ses altid med den nyeste iPhone i hånden og et Apple Watch på armen. Han har siden 2012 arbejdet med backup i skyen, og er vores go-to guy omkring cloud-baserede teknologier.

Josua Poulsen. Skribent, Internet/mobil
Josua er Android-nørden, og kører pt. på en OnePlus 6 mobil. Han tester konstant nye mobiler, headphones og andet godt tech. Han skriver også en stor del af indholdet om internet- og mobilmarkedet.

Pressemeddelelser

Du er altiv velkommen til at kontakte os, hvis du har du en pressemeddelelse, nyhed eller en historie du tænker er relevant for os.

NETKABLET.DK
v. Blue Life Media ApS
Silkeborgvej 361
8230 Åbyhøj
CVR: 39251124.

Tjek venligst følgende før du sender nyheder, pressemateriale osv.:
• Angiv tydelig afsender og kontaktperson.
• Noter rettigheder til billedmateriale.
• Vedlæg frankeret returkuvert, hvis materiale ønskes returneret.

Persondata / privatliv

Siden bruger cookies til at give dig en god oplevelse på siden. Disse data bruges anonymt til statistik og evt. til at placere relevante reklamer for dig andre steder på nettet fx. på Facebook eller andre hjemmesider. På siden er der affiliate links. Det vil sige, at vi nogle gange tjener en kommission, når du klikker videre til andre sider og registrerer dig eller handler.

Bedste pris lige nu

300 Mbit: 219,- pr. md