Fibernet og Bredbånd i Holstebro og opland

Hurtigt internet er i dag en nødvendighed både for private og i sommerhusområderne. Her kan du se en oversigt over de forskellige muligheder, der er for bredbånd og Fibernet i området omkring Holstebro:
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue)

Hurtigere internet på vej – også i Holstebro

Over alt i landet er fibernettet ved at blive udbredt, og der graves som aldrig før. I Århus er der nu fibernet langs de fleste veje. Det er de gamle kobberkabler, som i mange mange år har leveret det danske internet, som i disse år kan udskifte med lyslederkabler, som giver langt hurtigere internetforbindelser. Det er dog ikke hele provinsen der er nået endnu med det nye hastigheder, og særligt sommerhusområderne halter hist og her. Udbredelsen af fibernet tager lang tid, og det er en enormt bekostelig affære, og derfor tager det tid at få det udbredt til hele landet. I starten var det næsten kun København og Århus området, som havde adgang til de hurtige internetforbindelser, men efterhånden er det noget ud til byer som for eksempel Holstebro.

Også vigtigt for sommerhusområderne

holstebro-centrumI dagbladet kunne man i sidste måned læse en artikel omkring, hvad det betyder for turisme og sommerhusområderne, at der er god internetforbindelse i husene. Det er enormt vigtigt, fordi at rigtig meget i dag er forbundet til internettet. Også når vi holder ferie slapper vi af med internetbaserede aktiviteter som screaming film, Facebook opdateringer osv., og det er vigtigt at følge med selvom man har fri. Særligt den yngre generation har brug for de hurtige forbindelser, fordi der spilles spil på nettet, og kikkes serier og film som aldrig før. Det er dog ikke kun inde i Holstebro og hvis sommerhusene, at der er behov for hurtigt internet, det gælder også de omkringliggende byer i Holstebro Kommune: Borbjerg, Bur, Ejsing, Handbjerg, Herrup, Hvam Mejeriby, Idom, Krunderup, Mogenstrup (Holstebro Kommune), Nørre Felding, Ryde (Holstebro Kommune), Sevel, Skave, Staby, Sønder Nissum, Thorsminde, Tvis, Ulfborg og Vemb.

Hold øje med priserne på internet

Priserne på bredbånd og især fibernet priserne, svinger meget disse år, og det bliver billigere og billigere for Hr og fru Danmark at få en god stabil netforbindelse. Det betyder at det kan betale sig at holde øje med markedet, og har du ikke tjekket din pris på internet i flere år, er det nok tid til et eftersyn af abonnementet. På denne side du er på nu, vil vi løbende opdatere priser og abonnementer, for hele Holstebro området, og du vil altid kunne finde de billigste kampagner og tilbud der er mulighed at få til husstanden. Det er særligt når man flytter en ny lejlighed eller i hus, at man få tjekket sit abonnement, men det er vigtigt at tjekke en gang om året. I Luksusfælden på TV3 er Internet abonnementer og mobilabonnementer netop noget af det værterne ofte tager fat på. Det er fordi det kan løbe løbsk, og her kan der være penge at spare for husstanden. Bor man fx flere familier sammen, eller giver det mening at dele en internetforbindelse i opgangen, er der i særdeleshed noget at spare.