Internet i Aalborg – Se Priser på Bredbånd / Fibernet

Mangler du overblik over Fibernet og Bredbånd i Aalborg? Vi har gjort det let for dig at finde den billigste og bedste løsning, så du kan få den bedste pris på dit internet. Bemærk: Priser opdateres den 1. i hver måned.

Er mit net hurtigt?

Gennemsnit i Danmark: 15 Mbit (download) Tjek din hastighed (åbner nyt vindue) Aalborg
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue) Det er en god ide at tjekke priser på Internetforbindelsen halvårligt, da bredbånd og fibernet bliver hurtigere og billigere hele tiden. Aalborg by har gode muligheder for hurtige internetforbindelser, og vi har samlet en oversigt over udbyderne på markedet. De er sorteret efter billigste pris, og i toppen finder du den bedste pris for 6 mdr periode. Ligesom i Århus er der mange internetudbydere. Se fibernet i Århus her. Du kan både bestille Internet via telefonstik og kabeltv (bredbånd), og du kan også vælge fibernet, hvis det er tilgængeligt i dit postnummer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle mangle en udbyder på prislisten. Vi forsøger dog at opdatere listen hver måned, så den altid er helt opdateret.

Internetudbydere i Aalborg kommune

Hvad enten du bor i 9000 Aalborg, eller du befinder dig i Aalborg SV eller SØ, så kan du uden tvivl finde en internetudbyder, der passer til dit behov. Har du brug for super hurtigt internet, så er fibernet den rigtig løsning for dig. Det koster lidt mere end alm. bredbånd, men det er også væsentlig mere stabilt, og særligt hvis I er flere som skal bruge en god forbindelse samtidig. Du kan også vælge en løsning med mobilt bredbånd, som efterhånden er så hurtigt og stabilt hos de fleste udbydere, at det fint kan erstatte eller supplere den almindelige fastnetforbindelse i husstanden. Med fiberforbindelsen kan I nemlig trække alt det net I har brug for, uden at I skal dele båndbredden, da det kører på en ny teknologi, som overfører Mbit via lyslederkabler. Flere og flere kommuner tilbyder nu denne type internet, og inden længe vil det blive udbredt til hele landet. Hele Nordjylland (og særligt Aalborg) er godt med på de mange Mbit, og der er også politiske interesser i at få Danmark på hurtigt internet, da det både skaber bedre betingelser for erhvervslivet og en generel bedre infrastruktur. Hvis du mener, at der mangler en udbyder på listen over fibernet og bredbånd i Ålborg, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail, så vi kan få ajourført listen. Som udgangspunkt opdateres listen månedsvist, så det kan ske at informationerne ikke er helt nye, men i så fald kan altid se aktuelle tilbud og priser på internetudbydernes hjemmesider, ved at klikke på knappen ud for hver udbyder.