Anmeldelse: Deltaco 10.000 mAh powerbank

Vi har fået fornøjelsen af at teste denne powerbank fra Deltaco, som er en fiks lille hvid sag på 7,5 x 14,5 cm og kun 237 gram.

Når det gælder powerbanks, synes jeg som regel valget står mellem power (naturligvis) og vægt.

Det er jo typisk en ting man har i lommen eller tasken, og derfor skal bære rundt på, og derfor er vægt ligeså vigtigt som ydeevne.

Denne er lidt lettere end eksempelvis fætteren fra Trust.

Hvad er en powerbank?

En powerbank er egentlig bare et backup batteri, som er en god ide at have med, når man løber tør for strøm på ting som mobilen, kameraet osv. Den kan typisk holde strøm nok til at oplade din smartphone 4-8 gange på farten, så den er smart, hvis du elsker at game eller se video på din mobile enhed på ferien, togturen osv.

Powerbanken er udstyret med USB udgange, så du kan tilslutte din elektronik.

De tekniske specs

Først og fremmest er det vigtigt at kikke på ydelsen, nemlig selve batteriet, som ved powerbanks typisk ligger fra 10.000 – 30.000 mAh. Dernæst er det værd at notere sig, hvilke USB udgange der er på den.

I dette tilfælde er der desuden det nye USB-C stik, som du måske kender fra de nye MacBooks, hvor Apple har fået en del huk i medierne, for at udskifte de gamle USB-stik med disse nyere stik. Og her gemmer sig en af årsagerne til at Apple netop har gjort dette.

Det giver nemlig mulighed for en væsentlig hurtigere opladning, da USB-C udgangen oplader med en højere ydelse – nemlig 3A i stedet for de almindelige 2,4A.

Dvs. du har din mobil på benene igen med fuld optankning på væsentlig kortere tid – HVIS vel at mærke din mobil har en USB-C indgang.

– Lithium-Ion batteri på 10.000mAh
– Indgang: 1xUSB Type Micro-B, 5V / 2A.
– Udgange: 1xUSB-C 5V / 3A, 1xUSB Type A 5V / 2,4A.
– Kapacitet: 37Wh
– Farve: Hvid
– Vægt: 237 g.
– Størrelse (B x D x H): 75 x 147 x 15 mm.
– Pakken indeholder: Powerbank, Micro USB ladekabel.

Hvordan er den i brug?

Den fikse lille hvide sag kan oplade min iPhone 6 ca. 4 gange på farten, og det er mere end rigeligt.

Der er således ikke nogen grund til at investere i en større model i min optik, med mindre du skal oplade hele familiens iPads, mobiler osv. på ferien. Det hele er fint pakket ind i “blødt” plastik, som er lækkert at holde på.

Derudover har modellen mulighed for at binde den til en taske, nøblering etc. med det lille øje:

Hvor kan den købes?

Min model er fra avXperten.dk, som udover powerbanks har et kæmpestort udvalg af netværkskabler, fx. det vinklede netværkskabel (scroll ned til bunden af siden) er genialt, når udstyret skal monteres op ad en væg eller du bare vil undgå at folk vader ind i kablet.

Morten Storgaard

Jeg skriver om Internet, wifi-relaterede emner og gadgets. Jeg er 35 år og (godt) gift på 10. år med en Youtube rejseblogger, så jeg rejser en del. Når jeg ikke nørder, så nyder jeg gerne god mad eller noget tung rock :-)

Lignende artikler