Fibernet og Bredbånd i Odense – Se priser og info på internet

De fleste af større byer i Danmark har efterhånden fået fibernet, og Odense / Fyn er ingen undtagelse. Her er der også mulighed for at vælge mellem det traditionelle bredbånd via kobberkablerne, eller der kan vælges det noget hurtigere (og lidt dyrere) fibernet. Du kan også få et mere komplet billede over alle udbyderne af internet (både bredbånd og fibernet) på denne oversigt, som vi opdaterer løbende:
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder
(Links åbner i nyt vindue) udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

De fleste husstande har fået muligheden for at få fibernet også, da det er de danske energiselskaber og TDC som står bag løsningerne med fiber, og derfor har haft mulighed for at tage den store investering, som det er at grave disse fiberkabler ned i de fleste større byområder i hele Danmark.

Odense har god hastighed på internettet

Odense er godt med på landkortet, når det kommer til internethastighed. Det er efterhånden kun de mindre byer som ikke har fået fibernet, og dermed venter på et enten politisk eller privat initiativ, til at få gang i internetforbindelserne i de mindre kommuner. Det er en af fordelene ved at bo in en større by som Odense, som også samtidig er en studieby. Her skal der nemlig være godt internet, da det er et krav for at man kan få det hele til at fungere optimalt omkring studiestederne.  

Kort over internetudbyderne i Odense by og omegn på Fyn

TDC Erhvervscenter, Svendborgvej 39, 5260 Odense S, Denmark Telenor, Kongensgade 29, 5000 Odense C, Denmark TDC Butik Rosengårdscentret Odense, Telia, Vestergade 52, 5000 Odense C, Denmark Telenor, Rugvang 36, 5210 Odense NV, Fyn, Denmark Telenor Butikken, Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, Denmark TDC Butik Odense, Vestergade 70, 5000 Odense C, Denmark Telenor, Niels Bohrs Alle 150, 5230 ODENSE M, Denmark Telia, Ørbækvej 75, Rosengårdcentret 82, 5220 Odense, Energi Fyn, Sanderumvej 16, 5250 Odense SV, Denmark FiberLan A/S, Kærvej 39, 5220 Odense, Denmark Lad os håbe, at der snart kommer et politisk initiativ til at få koblet hele Fyn på hurtigt fibernet, så det ikke kun er Odense og de andre større byer, som kan nyde godt af de hurtige hastigheder og korte svartider på nettet. odense-by-internet 100 Mbit er bare skønt, og det er netop hvad du kan forvente af lyslederkablerne, som kan håndtere enorme mængder data. Det er endda muligt at være flere på samtidig, uden at det på nogen måde kan mærkes på selve nettet.