Hvad siger rygterne om den nye iPhone?

Opdatering 14. september 2018
Nu er forsalget igang, og de tre mobiler kan bestilles.

Hvis du vil have fingrene i en af de nye iPhone SX modeller, skal du skynde dig!
Du kan skrive dig op i køen her hos YouSee:
>> Se køen til iPhone XS her

Telmore har også åbnet for at man kan skrive sig op:
>> Se køen hos Telmore her

Vi venter spændt på nyheder fra Apple, og rygterne kører for fuld damp.

iPhone Xplus, iPhone 11 eller?

X’eren var den bedst sælgende iPhone i de første tre måneder af 2018. Derfor er vi spændte på, hvordan opfølgeren til den bliver. Kommer den næste iPhone til at hedde iPhone 9, iPhone 11, X Plus eller noget helt fjerde?

Læs med her, hvis du vil vide, hvad rygterne siger om specs og nye tiltag.

Måske 3 nye modeller på vej

Meget tyder på, at der er tre nye iPhone-modeller på vej. Uden at vide os for sikre, så kunne det se ud til, at der kommer følgende modeller:

  • En større iPhone X.
    Måske bliver den kaldt iPhone X Plus. Der er to størrelser i spil: 6,5” som vil være den største nogensinde eller “kun” 6.1. Husk på, at en standard iPhone X har en skærm på 5,8”. Vi vil altså få rig mulighed for at se selv de mindste detaljer ganske tydeligt med så stor en skærm. Den er måske ikke helt nem at få ned i lommen på de skinny jeans, men så må den i jakkelommen i stedet.
  • En billigere iPhone – meget lig iPhone SE, som lignede 5’eren udenpå, men havde væsentlig mere power inder hjelmen. Rygterne siger, at Apple er ved at udvikle en form for hybrid, som sammensmelter SE’ens 4” skærm med iPhone X’s TrueDepth kamerasystem. Måske uden de dyre komponenter såsom Face ID, 3D touch og nr. 2 bagkamera. Et spændende resultat som kunne gå hen og blive ganske populært, eftersom en dyrere iPhone X vil få de fleste til at tabe både mund og næse over prisen.
  • En iPhone X med forbedringer, som Apple har for vane. De nye features kunne være nye coverfarver, højere skærmopløsning, fifs til længere levetid for batteriet eller højere processorhastighed.

Uanset hvilken eller hvilke modeller, vi får at se, så kan vi godt regne med visse fællestræk.

Homeknappen får vi nok ikke at se igen.

Ligesom med iPhone X får vi en nok skærm, som går helt ud til kanten. Vi får nok også face ID-kamera, som låser din skærm op, når den genkender dit ansigt. Det er nemlig mere sikkert end låsefunktionen med fingerprint.

Skærmen opgraderes

Flere mener også, at det lille aflange hul i toppen af skærmen, hvor du finder højtaleren og kamera bliver endnu mindre. Der er altså virkelig lagt an til ultimativ udnyttelse af skærmen, så ingen irriterende elementer forstyrrer skærmen.

Vi venter også spændt på, hvilke slags skærme der kommer til at sidde i de nye iPhones i 2018.

Vi kender til OLED- og LCD-skærmen, og skal man tro rygterne, så kommer to af de nye modeller til at have en OLED-skærm, mens den sidste får en billigere LCD-skærm. Den billigere iPhone, vi forventer, får nok æren af at få den skærm.

Den har en mindre skærmopløsning, men den kan fint bruges, hvis du fx kun skal bruge den privat. En OLED-skærm er eftertragtet, fordi den bruger mindre strøm, og så ser det hele også bare bedre ud på den skærm. Rygterne om fordelingen af de to former for skærme deler vandene. Nogle mener, at den kommende nye iPhone 2018 også vil have en LCD-skærm, som blot er forbedret.

Say cheese!

En anden spændende feature, vi glæder os til at forbedringerne på, er kameraet.

En af de nye 2018 iPhone-modeller kan vise sig at have et bagudvendt kamera med en triple-linse. Et sådant kamera ville forbedre iPhones bageste zoomkapacitet og forbedre billedkvaliteten i svage lysforhold.

Faktisk mener flere, at den kommende dyrere model kan have op til tre vertikalt stablede linser. Det er altså meget at se frem til for de fotoglade brugere, når Apple bliver ved med at udvikle på deres kameraer. Det er dog ikke sikkert, at alle de ovenstående features kommer allerede med den kommende model, eller om det først er noget, vi ser i 2019.

Batteriets levetid

Apple prøver at forlænge batteriet levetid, hver gang de kommer med en ny model.

De fleste iPhone-brugere er enige om, at batteriet er et af de største kritikpunkter. Vi orker simpelthen ikke for mange opladninger. Med de nye modeller skulle de have ændret formen på batteriet, så vi kan oplade det hurtigere. Desuden skulle iPhones med LCD-skærm få 8 % længere levetid end iPhone X’eren havde. Hvis du er så heldig at få fingrene i en af dem med OLED-skærm, kan du forvente op med 25 % mere levetid.

Desuden ser vi teknologien udvikle sig i en retning af, at vi kan oplade trådløst. Nogle mener også, at Apple er i gang med at udvikle en funktion, hvor man rent faktisk kan oplade på afstand af opladningsstationen.

Vi glæder os til september..

Om rygter taler sandt eller ej, får vi at se til september. Det plejer at være den måned, Apple kommer med nyheder. Og så er det også præcist et år efter, at iPhone X blev lanceret. Især er det spændende at se, om der kommer en nye model af SE’eren, og hvor populær den bliver.

Ofte bliver en billigere version taget imod med åbne arme, fordi iPhones aldrig har været billige at komme i nærheden af.

Med hele tre modeller i sigte er der noget for enhver smag og pengepung. Med et bedre batteri, kamera og skærm føler vi os ganske sikre på en god opgradering fra iPhone X’eren.

Kilder: Cnet.comnikkei.com.