Parkering af mobilnummer (stille i bero)

Her har vi lavet en guide til, hvordan du kan parkere dit mobilnummer, eller stille det i bero, som nogle udbydere kalder det.

Skal man skal ud at rejse i længere tid, kan det være rart at have en mobilsvarer liggende, som kan fortælle hvad man har gang i.

Nogle mobilabonnementer inkluder udlandstelefoni, så tjek det inden du vælger at bruge et andet nummer på udlandsturen!

ads

Parkering af nummer hos Telmore

Hos Telmore kan du vælge at sætte dit abonnement “i bero”.

Det er gratis i 3 mdr og koster derefter 29 kr / mnd. Det sker rent praktisk ved at nedjustere abonnementet til et forbrugsabonnement, og så skal man blot huske at indsætte nogle penge på kontoen, hvis man er væk længere tid end 3 måneder.

>> Læs mere her hos Telmore.

LÆS OGSÅ: Disse tre selskaber giver dig et mobilabonnement selvom du er registreret i RKI.

Parkering af nummer hos 3.dk

Hos 3 er der heller ikke en mulighed for at parkere sit abonnement.

Her må man nedgradere til det billigste abonnement (som ikke vises på hjemmesiden, men fås via support). Det koster 50 kr/mnd, og der er 30 dages frist på at ændre sit abonnement, så man skal lige huske at gøre det seneste 30 dage inden man tager afsted.

>> Læs mere her hos 3.dk

Parkering af nummer hos Oister

Hos Oister kan du vælge at nedgradere abonnementet til det billigste abonnement, som koster 49 kr /mnd. Det er 1 times tale om måneden.

>> Læs mere her hos Oister.dk

Parkering af nummer hos YouSee

Hos YouSee kan du ikke rigtig vælge at parkere dit nummer.

Hvis du vil have mulighed for at have en mobilsvarer liggende, koster det 39 kr / mnd, som er minimumsforbruget på et forbrugsabonnement hos YouSee.

Du ejer nummeret i 6 mdr efter opsigelse..

Hvis du vælger at opsætte dagene mange, kan du være sikker på at beholde dit nummer i op til seks måneder.

Nummeret frigives først efter seks måneder, som en beskyttelse af dig som mobilbruger, hvis du kommer til at miste dit nummer ved et uheld.

Det kan man fint udnytte, hvis man for eksempel skal rejse rundt i 4-5 måneder. Så kan man bare opsige mobilabonnementet, og registrere det igen når man kommer hjem – med samme nummer.