Randers og Internet – Bredbånd og Fibernetløsninger

Randers er for alvor ved at komme med på beatet, når det kommer til Internet hastigheder både på bredbånd og fibernet. Senest har der været godt gang i fibernet nedgravninger, og her kan du se en oversigt over de aktuelle tilbud og priser i randers området.

Aktuelle internetpriser i Randers og omegn

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue) Her finder du priser på bredbånd for hele landet. Her ser du en oversigt for Århus. Amtsavisen bragte for nylig en artikel omkring status på internet i Randers. Og her er det helt tydeligt, at fibernettet er kraftigt på vej frem i Randers Kommune. Der er gjort kæmpe investeringer, og det betyder at vi snart har langt flere husstande med. Inden for kort tid vil 15.000 flere husstande kunne få fibernet i Randers, og det er bestemt en kraftig forøgelse på området. randers-net

Internet-hastigheden påvirker huspriserne i Randers

Internet-hastigheden er også et par meter, som påvirker huspriserne i området. De lokale ejendomsmæglere i Randers Kommune beretter, at flere af deres kunder efterspørger steder hvor der er fornuftig internetforbindelse. Det er også kun naturligt, da det ofte er unge familier der flytter ind i nye byggerier, og derfor skal der naturligvis være en fornuftig hastighed, når der skal ses netflix, tjekkes Facebook, og tjekkes andre sager og internettet. Det er også en sag, som er med til at trække virksomheder til lokalområdet.

Husk at holde øje med internetpriserne

Over hele landet oplever vi i disse år, at der kommer mere og mere fart på internettet, og særligt med udbredelsen af fibernet. Tidligere var det kun bredbånd man kunne få I de fleste områder, og det er dog så stadig tilfældet i udkantsdanmark mange steder. Det er meget vigtigt, at man husker at holde øje med Internet priserne disse område. Der kommer løbende nye kampagner hårde tilbud fra alle internetudbyderne, og det kan du holde øje med på denne side øverst i skemaet. Her vil vi altid holde de nyeste priser lystigt, og hvis der skulle komme en ny udbyder på markedet vil den formodentlig også blive listet her. Vi prøver at få opdateret priserne og hastighederne mindst en gang i kvartalet. Det anbefales at man tjekker sin internet pris engang om året som minimum, eller når de flytter lejlighed. Derfor er der utrolig mange danskere, som ender med at betale for meget for deres internetpakke. På samme måde som man skal holde sig opdateret på Mobil abonnementer, skal man huske at tjekke alle de faste udgifter. Her er internet bestemt en af de poster, som kan sluge for meget.

Til Randers Kommune hører også byerne:

Asferg, Assentoft, Dalbyover, Fårup,  Gassum, Gimming Gjerlev, Haslund, Havndal, Helstrup, Hørning, Lem, Linde, M Mejlby (Randers Kommune), Mellerup, Råsted, Spentrup, Stevnstrup, Sønderbæk, Tvede, Tånum Udbyhøj, Vasehuse, Uggelhuse, Værum, Ålum, Øster Bjerregrav og Øster Tørslev.