Gratis Wifi hotspots – Tjek dit område (mobil App)

Med et stærkt brugernetværk kan appen WiFi Map give dig adgang til over 100 millioner gratis hotspots verden over.

De forskellige hotspots tilføjes af brugerne selv, og på den måde hjælper samtlige brugere hinanden mod det fælles mål at få mest muligt ud af de mange gratis internetforbindelser, der findes derude. Især hvis man er ude at rejse og ikke har data i udlandet, kan det være nødvendigt at finde en gratis forbindelse.

Ved at bruge WiFi Map finder du nemt og hurtigt gratis hotspots i dit område, så du kan finde dit næste hostel, tjekke bustiderne eller få skrevet en besked hjem til familien.

Brugerne deler passwords og egne oplevelser

Denne platform er som udgangspunkt drevet af og for brugerne, og uden dem ville den ikke være nær så veludviklet, som den er. Når du undersøger dine muligheder for internet i området, kan du se kommentarer fra andre brugere, der har brugt de forskellige internet hotspots.
På den måde kan du få et indtryk af kvaliteten af internettet og andre ting, man eventuelt skal være opmærksom på. Desuden deler brugerne adgangskoder til forskellige netværk, så heller ikke et password kommer til at stoppe dig. Ved at de mange glade brugere løbende opdaterer platformen, er den hele tiden up-to-date og kan med god præcision vise dig, hvor du kan benytte gratis WiFi.

Hvis man som bruger oplever, at en WiFi-forbindelse, der er på kortet, ikke længere er tilgængelig eller har fået et nyt kodeord, ændrer man ganske enkelt oplysningerne inde i appen, så andre brugere ikke går forgæves.

Det vil sige, at du altid kan regne med at finde de nyeste og mest præcise oplysninger om diverse internet hotspots, når du bruger denne smarte app.

Offline adgang til kortet

Hele denne herlighed kræver naturligvis, at du kan tilgå dit kort, uanset hvor du befinder dig. Det kan du heldigvis også, for WiFi Map er nemlig tilgængeligt offline, så du hurtigt og nemt kan finde dit næste WiFi-hotspot. Det gør rejsen og dagligdagen nemmere og gør det muligt for dig at spare penge på mobilregningen, selvom du har behov for at undersøge ting på din færden. Data i udlandet kan være en dyr affære, og derfor er gratis netværk altid kærkomment.

Med denne app får du adgang til massevis af gratis hotspots verden over, og dermed kan du forblive online, selv når du er på farten.

Vi fandt historiens blandt dagens.dk’s nyheder.

Morten Storgaard

Jeg skriver om Internetteknologier, mobiler og gadgets. Jeg er 37 år, tech-nørd og (godt) gift på 12. år. Jeg har studeret Informationsvidenskab på Århus Universitet, og har arbejdet med online og digitale teknologier siden 2004.

Lignende artikler