Internet i Esbjerg – Tjek Fibernet / Bredbånd Priser

Mangler du overblik over Fibernet og Bredbånd i Esbjerg? Vi har gjort det let for dig at finde den billigste og bedste løsning, så du kan få den bedste pris på dit internet. Bemærk: Priser er opdateret 29. April

Er mit net hurtigt?

Gennemsnit i Danmark: 15 Mbit (download) Tjek din hastighed esbjerg
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue) Det er en god ide at tjekke priser på Internet halvårligt, da bredbånd og fibernet bliver hurtigere og billigere hele tiden. Esbjerg har gode muligheder for hurtige internetforbindelser, og vi har samlet en oversigt over udbyderne på markedet. De er sorteret efter billigste pris, og i toppen finder du den bedste pris for 6 mdr. Du kan både bestille Internet via telefonstik og kabeltv (bredbånd), og du kan også vælge fibernet, hvis det er tilgængeligt i dit postnummer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle mangle en udbyder på prislisten. Vi forsøger dog at opdatere listen hver måned, så den altid er helt opdateret.

Internetudbydere i Esbjerg kommune

Hvad enten du bor i 6700 Esbjerg, eller du befinder dig i Esbjerg 6715 N, 6710 V eller 6705 Ø, så kan du uden tvivl finde en internetudbyder, der passer til dit behov. Har du brug for super hurtigt internet, så er fibernet den rigtig løsning for dig. Det koster lidt mere end alm. bredbånd, men det er også væsentlig mere stabilt, og særligt hvis I er flere som skal bruge en god forbindelse samtidig. Med fiberforbindelsen kan I nemlig trække alt det net I har brug for, uden at I skal dele båndbredden, da det kører på en ny teknologi, som overfører Mbit via lyslederkabler. Flere og flere kommuner tilbyder nu denne type internet, og inden længe vil det blive udbredt til hele landet og ikke kun i de større byer som københavn og omegn. Hele Vestkysten inkl. oplandet ved Esbjerg er desværre lidt bagefter på Mbit, men der er også politiske interesser i at få Danmark på hurtigt internet, da det både skaber bedre betingelser for erhvervslivet og en generel bedre infrastruktur. Hvis du mener, at der mangler en udbyder på listen over fibernet og bredbånd i Esbjerg, så er du meget velkommen til at sende os en e-mail, så vi kan få ajourført listen. Som udgangspunkt opdateres listen månedsvist, så det kan ske at informationerne ikke er helt nye, men i så fald kan altid se aktuelle tilbud og priser på internetudbydernes hjemmesider, ved at klikke på knappen ud for hver udbyder.