Fibernet København – Oversigt over Fiber & Bredbånd Priser

Her finder du en oversigt over priser på bredbånd og fibernet i København. Der er mange udbydere der konkurrerer i hovedstaden, og du finder alle lavprisselskaberne med gode forbindelser over det meste af området.

NB: Priser opdateres hver måned

Bredbånd i København og omegn

TDC har kabler i jorden i hele København og Nordsjælland.

De lejer også kablerne ud til de øvrige selskaber, så der er masser af muligheder for en billig standard-forbindelse.

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder

Fibernet i København og omegn

Fibernettet er i rivende udvikling omkring København og særligt YouSee og Hiper gør det godt her omkring hovedstadsområdet.

Her finder du de hurtigste internetforbindelser De dækker stort set alle husstande i København og nærområder, og derfor kan du som regel med fordel vælge dem. TDC (YouSee) kan også være et bud, og de er også med på både bredbånd og fibernet.

Her finder du priser på Fibernet:

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

Fullrate og Stofa har også rigtig gode internetforbindelser i København. De har meget konkurrencedygtige priser, og de er i mange tilfælde det bedste valg. De har begge fornuftige fibernetabonnementer, og her får du typisk de bedste priser.

Status på bredbånd i hovedstaden

København er en af de byer i verden med det bedst udbyggede netværk af kobberkabler (Coax / ADSL) og fibernet.

Energiselskaberne har brugt meget energi (get it?) på at grave fiber ned i hele København og det samme har TDC.

Bredbåndspuljen går af samme grund ofte til udkantsdanmark, da vi allerede har dækket hovedstaden 100% med gode hastigheder og høj fart.

Her kan du se hvordan TDC’s kabler og fibernet dækker københavn:

Der er ganske blåt omkring København og nord på. Det er DONG som har udbredt fibernet i jorden for nogle år tilbage. Dette netværk købte TDC, og har dermed sat sig i en særdeles god position.

De øvrige udbydere benytter også disse kabler, og kan dermed levere op til 1.000 Mbit download og upload til de fleste byer og adresse nord for København. Det gælder bl.a.:

Albertslund, Allerød, Bagsværd, Ballerup, Birkerød, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dyssegård, Espergærde, Farum, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Frederiksværk, Gentofte, Gilleleje, Glostrup, Greve, Græsted, Hedehusene, Hellerup, Helsinge, Helsingør, Herlev, Hillerød, Holte, Hornbæk, Humlebæk, Hvidovre, Hørsholm, Jyllinge, Jægerspris, Karlslunde, Kastrup, Kirke Hyllinge, Klampenborg, Kokkedal, Kongens Lyngby, Nordhavn, Nærum, Odense S, Roskilde, Rungsted Kyst, Rødovre, Skovlunde, Skævinge, Smørum, Stenløse, Søborg, Taastrup, Tisvildeleje, Valby, Vanløse, Vedbæk, Virum, og Værløse.

Du kan tjekke internet for alle adresser i Danmark her.

Kan jeg få fibernet på min adresse?

Hvis du har adresse i Københavnsområdet, og tænker på om du kan få fibernet eller kun bredbånd, så er der hjælp at hente.

Vi har lavet en oversigt hvor du hurtigt kan tjekke om du kan få fibernet på din adresse.

Du kan blot klikke på oversigten og indtaste din adresse, så kan du med det samme se hvor meget og hvor lidt de forskellige udbydere af fiber og bredbånd kan trække til din adresse.

Det er vigtigt at have det fulde overblik inden du bestemmer dig, da prisen og hastigheden varierer meget fra udbyder til udbyder. Også i området omkring København.

De små udbydere er også godt med

De fleste bredbåndsudbydere kan sagtens følge med på hastigheden efterhånden. Derfor har vi også inkluderet en række udbydere, som ikke er decideret fibernet, men hvor du kan også kan få en fornuftig internetforbindelse.

Det traditionelle kobbertråd, som findes i bredbåndspakkerne er efterhånden top-tunet til hastigheder op til 300 Mbit flere steder. Det afhænger blot af afstanden til nærmeste internetcentral.

Og der er mange internetcentraler i området omkring København.

Fibernet til erhverv i København

Det er stort set muligt at få fibernet på alle erhvervsadresser i København.

Her er nogle af de udbydere du bør tjekke:

Det bedste er at tjekke alle udbyderne, så du er sikker på at du får alle priserne med. Der er stor forskel på priser og hastighed, og har du ikke tjekket tilbudene de sidste 6 mdr. er der næsten 100% sikkert penge at spare.

Sørg for at oplyse hvor mange medarbejdere I er på adressen. I mange tilfælde er det muligt at få en dedikeret fibernetforbindelse, hvis det er det I ønsker.

Der er mange internetcentraler i det centrale Købehavn, og dermed gode muligheder for at lave en tilkobling udenom det almindelige netværk til private.

Ligger du i nærheden af et af de større hostingselskaber, kan du også med fordel kontakte dem, og forhøre dig om muligheden for at få en lignende forbindelse. De har altid en meget hurtig og effektiv opkobling, så de kan overføre data så hurtigt som muligt for kunder med dedikerede servere.

Se hvordan dataene sendes via lys (fiberkabler)

Denne video forklarer meget fint, hvordan teknologien i et fiberkabel fungerer. Det der sker er, at datastrømmen sendes med lysets hastighed, og derved kan der sendes meget store mængder data i kablerne.

Det er denne teknologi der ligger i de “gamle” DONG fiberkabler, som TDC har overtaget nord for København.

Fibernet er ved at være udbredt over hele Nordsjælland, som det kan ses på kortet ovenfor.

De fleste bredbåndsforbindelser kører over TDC’s net i Danmark, derfor er der ikke meget forskel på hvilken udbyder du vælger, og du kan derfor ofte blot gå efter den laveste pris på markedet.