Ring gratis i USA, Australien

Der er mange af os som arbejder på farten, som har prøvet at komme hjem med en ekstra regning på telefoni.

Det kan være uoverskueligt at få styr på hvad data og opkald koster i de forskellige lande.

3 mobil har flest lande inkluderet

3 mobil har 58 lande med. Se listen af lande > 3.dk

3 har de bedste abonnementer, som giver dig både data og tale i rigtig mange lande. Tjek om dit rejsemål er på listen nedenfor.

Jeg har selv brugt 3 til både mobil og data rundt i Europa og USA, og det fungerer godt!

Det er utrolig rart at være på med det samme, når man ankommer til lufthavnen, så man ikke først skal sætte sig ind i hvilket mobilabonnement der er det bedste i det pågældende land, før man kan komme på nettet, og ringe hjem og sige at man er kommet godt frem. Der er også bl.a asiatiske lande på listen over lande hos fx. 3.dk, og flere og flere lande kommer til hvert kvartal.

Senest er hele USA og Rusland føjet til listen!

3 fungerer her:

Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA, Wales og Østrig, Bulgarien, Estland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet, Rusland og Ungarn.

3 er også et af de abonnementer du kan få, på trods af at du er registreret i RKI. Det betyder, at du kan blive oprettet, uden at de kredittjekker dig, og uden at du skal svare på en række kedelige spørgsmål om din privatøkonomi.

Se alle de store mobilabonnementer her

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*6 mdr pris er inkl. oprettelse og evt. rabatmåneder