Ring gratis i hele EU, USA m.fl. med 3 og CALLme

Der er mange af os som arbejder på farten, som har prøvet at komme hjem med en ekstra regning på telefoni. Det kan være uoverskueligt at få styr på hvad data og opkald koster i de forskellige lande.

Abonnementer med fri tale i udlandet

Her er to stærke abonnementer, som giver dig både data og tale i rigtig mange lande. Tjek om dit rejsemål er på listen nedenfor.

Se mulighederne med 3 her (se listen med 58 lande) *nyhed: Rusland!* 

Se mulighederne med CALLME her (se listen med 37 lande)

Heldigvis er der mange positive historier for tiden om, at EU arbejder på at sætte lofter for, at lialeselskaberne ikke må tage mere for data og opkald i øvrige EU lande.

Der er dog et par spillere på markedet, som allerede har taget denne model til sig.

udland-telefoni

Se alle de store mobilabonnementer her

*6 mdr pris er inkl. oprettelse og evt. rabatmåneder

3.dk fungerer godt

Jeg har selv brugt 3 til både mobil og data rundt i Europa og USA, og det fungerer godt!

Det er utrolig rart at være på med det samme, når man ankommer til lufthavnen, så man ikke først skal sætte sig ind i hvilket mobilabonnement der er det bedste i det pågældende land, før man kan komme på nettet, og ringe hjem og sige at man er kommet godt frem. Der er også bl.a asiatiske lande på listen over lande hos fx. 3.dk, og flere og flere lande kommer til hvert kvartal.

Senest er hele USA føjet til listen!

CALLme er også godt med med hele 37 lande på listen. Se videoen fra CALLme her omkring udlandstelefoni:

CALLme fungerer her:

Belgien,Bulgarien, Cypern (græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien,Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten, Wales og Østrig.

3 fungerer her:

Amerikanske Jomfruøer, Belgien, Cypern, England, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Nordirland, Norge, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, USA, Wales og Østrig, Bulgarien, Estland, Island, Kroatien, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet, Rusland og Ungarn.

Betaler du for meget for dit Internet?

3 er også et af de abonnementer du kan få, på trods af at du er registreret i RKI. Det betyder, at du kan blive oprettet, uden at de kredittjekker dig, og uden at du skal svare på en række kedelige spørgsmål om din privatøkonomi.

Abonnementer med ROAMING inkluderet i udlandet

3 mobil har 58 lande med. Se listen af lande > 3.dk

YouSee har 36 lande med. Se listen af lande > YouSee.dk

Telenor har 36 lande med. Se listen af lande > Telenor.dk

Morten Storgaard

Jeg skriver om Internet, wifi-relaterede emner og gadgets. Jeg er 35 år og (godt) gift på 10. år med en Youtube rejseblogger, så jeg rejser en del. Når jeg ikke nørder, så nyder jeg gerne god mad eller noget tung rock :-)

Lignende artikler