Tips om Brugtkøb – Disse computer-mærker kan du trygt købe

Er du på udkig efter en ny computer? I så fald kan det være en rigtig god ide at lade være med at gå ind i alverdens elektronikbutikker.

Kig dig i stedet lidt om efter en brugt model. Der findes eksempelvis rigtig mange af disse på nettet, og det er ofte de samme mærker, som du kan købe i butikkerne – bare meget billigere.

Hvilke modeller og mærker skal du gå efter?

TIP: Hvis du ikke har læst vores 3 tips til køb af brugte computere på nettet skal du starte med at gøre det.

Som med alle andre produkter findes der også indenfor computerverdenen mange forskellige modeller. På tværs af modellerne er der visse forskelle – det gælder både pris og kvalitet. Nogle mærker, du roligt kan gå efter, er Lenovo, HP, Dell og Apple. Alle disse modeller er meget populære, og det er ikke uden grund. De henvender sig dog til forskellige typer af brugere, og derfor er det en rigtig god ide at sætte dig lidt ind i de forskellige mærker, inden du vælger den, der skal hjem og stå hos dig.

Lenovo – den stærke laptop

En Lenovo-computer er ofte meget populær blandt erhvervsfolk. Det skyldes, at den er utrolig god til at trække de programmer, som ofte kræver en del plads.

Køber du en brugt Lenovo-computer, kan du derfor måske være så heldig, at du stadig har adgang til de ofte dyre programmer, som man normalvis skal købe ved siden af. Lenovo-computere findes både i store og små modeller, og du har både mulighed for at købe modellen i stationær og i bærbar version – valget er helt op til dig.

>>Refurb.dk har det bredeste udvalg og de bedste priser på brugt Lenovo.

Folks valg afhænger ofte af, om de hovedsageligt arbejder derhjemme, eller om de ofte er på farten. Nogle vælger at købe begge, så de kan variere.

HP – den prisstærke

En HP-computer er ofte en lidt billigere computer.

Det kan være en rigtig god førstegangs-computer til dit barn. Dens design er ligeledes meget børnevenligt, da der på nogle af modellerne er små fine sølvbobler, som gør det hele lidt sjovere.

Computeren fås både i stationær samt bærbar.

Hvis den er til dit barn, vil det være en fordel at investere i en C grade model som du finder på denne shop, hvor du virkelig sparer penge.

En C-grade har samme garanti som de nyere modeller, den har blot lidt flere ridser.

Dell – det flotte design

En Dell-computer er kendt for sit lidt anderledes, flotte design.

Nogle af modellerne er meget firkantede, mens andre er mere runde i faconen. Dell producerer mange modeller, som er utroligt små og tynde.

Disse er derfor optimale til den travle studerende, der i forvejen skal slæbe en masse bøger med frem og tilbage.

På trods af computerens lille størrelse, er tasterne samt skærmen af fin størrelse, og man bliver derfor ikke træt af at arbejde på den.

Du finder et godt udvalg af brugte Dell computere hos Refurb.dk.

Apple (behøver ikke introduktion)

En af de mest populære modeller er Apples Macbook.

Denne computers levetid er ofte længere end andre modellers, og den er utrolig nem at bruge.

Du skal dog lige vænne dig til systemet, der er Apples helt eget. Designet er ligeledes helt i top. De mange fordele afspejler sig dog også i prisen.

Hvis du vælger at investere i en Apple-computer, kan du altså være sikker på at få kvalitet for pengene. Men du vil ofte også skulle betale lidt ekstra for det.

Her finder du brugte Apple computere med fuld garanti.

De ovenstående modeller finder du alle brugte hos refurb.dk – som du sikkert har set på TV-reklamerne. Du får fuld garanti, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i top.

Kilder: expertreviews.co.uk.