5 bedste VPNer til unlock af Netflix (Nem Guide)

Vi danskere må ofte vente LÆNGE på de bedste serier, og i mange tilfælde kommer de slet ikke til den danske Netflix version. Så er det godt at der findes VPNer, som kan låse op for indholdet, så man kan se det alligevel!

Her skal vi se nærmere på hvilke VPNs der er bedst.

Er det lovligt at se Netflix via VPN?

Lad os starte med det vigtigste spørgsmål her:

Er det lovligt at streame Netflix indhold via VPN?
Det er lovligt at bruge VPN i Danmark. Netflix skriver dog i deres betingelser at de ikke tillader brug af VPN sammen med deres services. Disse vilkår godkender man når man anvender deres services.

Så enkelt er det faktisk.

Det er super let at bruge VPN med Netflix, som vi skal se på om et øjeblik. Men vær opmærksom på at du kun bør bruge det til at se indhold i dig eget land fra andre destinationer. Selvom det er meget let at sætte din VPN til fx. USA, og dermed åbne for alt indholdet fra Netflix i USA.

Begge dele klares ved brug af VPN.

Er det MULIGT at se Netflix via VPN?

Ja. Men ikke med alle VPNer.

Der er nemlig mange VPN udbydere, som ikke giver dig adgang til Netflix. Det gælder mange af de billige løsninger, som ikke har alle disse muligheder du finder hos det bedre og større udbydere.

Her ser du en liste over de mest populære VPN udbydere i Danmark, hvor du også kan se hvilke der giver adgang til Netflix.

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

rettetegn i grøn farve  Alle i testen har servere i Denmark
rettetegn i grøn farve  Alle har apps til Mac, PC, iPhone & Android
rettetegn i grøn farve  De 5 øverste i testen har pengene-tilbage-garanti (et godt tegn!)

De to nederste på listen giver ikke adgang til Netflix indhold i udlandet, så disse to skal du holde dig fra.

Hvilken VPN er bedst til Netflix?

Vi anbefaler en af de to øverste.

Det gør vi fordi de både har en hurtig server, som du kan tilgå fra Danmark, og fordi de er super nemme at bruge.

Derudover er prisen rigtig god, og du får en super høj sikkerhed og et stærkt produkt.

Med disse kan du både se Netflix fra din mobil, din iPad, og fra computere. Du kan også koble dem på dit smartTV, eller direkte på din router, så alle dine enheder tilgår nettet fra en amerikansk IP.

Vi anbefaler altid at installere din VPN direkte på routeren, så alt trafikken i husstanden køres over en sikker krypteret forbindelse.

Hvorfor ExpressVPN?

Her på redaktionen er vi meget glad for ExpressVPN. Vi har testet de syv større udbydere med VPN servere Danmark.

Det er en stor fordel at vælge en VPN udbyder, som også har servere i Danmark. Det betyder nemlig, at du også kan se dansk TV, når du er ude at rejse. Når du eksempelvis opholder dig i USA (eller et andet land) kan du blot logge ind på din VPN, og vælge den danske server.

Nu har du så mulighed for at se alle de danske kanaler, og en lang lang række andre ting som ellers kun er tilgængelige fra Danmark.

Du får også mange andre gode ting hos ExpressVPN:

  • 94 lande
  • 160 lokationer (nogle lande har flere lokationer)
  • Du kan tilkoble 5 enheder i husstanden
  • En enkel mobilapp (der ikke bruger for meget strøm)
  • Tårnhøj sikkerhed bag krypteringen (256-bit)
ExpressVPN er vores anbefaling #1
ExpressVPN har et super stærkt produkt, super-god hastighed og fungerer på alle platforme. Prisen er også rigtig til kun 45 kr/mnd ved bestilling af ét år.

Sådan kan du undgå Netflix Proxy error meddelelse

Du har sikkert som jeg prøvet at bruge en VPN, som giver dig en fejlmeddelelse, når du forsøger at se Netflix. Det sker fordi Netflix har blokeret for VPN udbyderens servere (deres IPer).

Det er hamrende irriterende, og der er desværre ikke så meget at gøre. I dette tilfælde bliver du nødt til at skifte til en bedre VPN udbyder.

Hvis du bruger en af de to nederste udbydere på listen ovenfor, vil du ofte opleve, at der kommer en fejlmeddelelse så snart du går ind på Netflix. Det gælder uanset om du besøger Netflix fra en dansk IP eller du eksempelvis bruger en amerikansk IP, for at se de udenlandske programmer.

Hvis du bruger eksempelvis Windscribe eller Tunnelbear, er der ikke noget at gøre.

Disse to udbyder vil altid give dig en fejlmeddelelse, så du ikke får adgang til indholdet. Det gør de ved at Black-liste de IP’er, som VPN udbydernes servere bruger. På den måde kan de filtrerer denne trafik fra, og give dig en proxy fejlmeddelelse, som fortæller dig at du ikke kan tilgå siden fra denne IP.

Så det korte svar er, at du kun kan undgå disse fejl meddelelser ved at skifte til en anden VPN udbyder. Heldigvis koster det ikke ret meget at skifte VPN udbyder, som du kan se vores prisoversigt ovenfor.

Kan man se udenlandske shows på Netflix via en VPN?

Ja.

Og det er også en af de primære grunde til at VPN udbydere er blevet så populære som de er. De andre grunde kan du læse om i denne artikel vi har skrevet: De primære grunde til at bruge en VPN.

For at se de udenlandske shows, skal du blot skifte til en server fra det land du ønsker at streame fra. Det kan man gøre med enkelte kliks, direkte i VPN udbyderens software.

Her kan du eksempelvis se hvordan jeg tilkobler mig en amerikansk IP med ekspresVPN:

Du klikker blot på det lille ikon oppe øverst i menubaren, og her kan du vælge at skifte til en anden lokation.

Hvis du er på en mobil enhed kan du gøre det ved at åbne programmet, og vælge et andet land på den lange liste. Vi har lavet en videogennemgang af hvordan det hele fungerer, som også giver dig en række fordele og ulemper ved de forskellige VPN udbydere.

Det kan du læse mere om i vores test og gennemgang af expressVPN.

Med det samme har jeg adgang til hele biblioteket af amerikanske serier og film, og så snart jeg er færdig med dette, kan jeg frakoble mig igen med et enkelt klik.

Det vigtige er blot, at du har en udmærket download hastighed, så du rent faktisk også kan streame dette indhold.

Jeg har haft rigtig gode resultater med ExpressVPN, som er den jeg selv bruger til at browse amerikanske hjemmesider.

Jeg sidder på en 100/100 Mbit fibernetforbindelse, og når jeg til kobler mig via ekspresVPN, får jeg hele 75 Mbit download fra USA med ExpressVPN:

Her kan du se de hastigheder jeg har fået med ExpressVPN

Download Upload Ping
Danmark, København 63 Mbit 60 Mbit 179 ms
USA, New York 75 Mbit 16 Mbit 743 ms

 

Her kan du bestille EkspresVPN, som kun koster seks dollars per måned.

Det er p.t. den VPN jeg bedst kan anbefale, da den både er super hurtig, let at bruge, og har en fin ping-hastighed. Det sidste handler om hvor hurtigt der etableres forbindelse. Det er nemlig ikke kun hastigheden der har noget at sige – det kan også tage noget tid at koble sig til forbindelsen. De 743 millisekunder (se tallene ovenfor) er rigtig fint, det er kun ca. et halvt sekund. Ganske flot, når man tænker på at du kobles via en server på den anden side af Atlanten!

Kan jeg se danske shows mens jeg rejser via VPN?

Det kan også være du ønsker at se danske TV-shows, dansk TV, og andet dansk indhold fra udlandet. I så fald skal du også bruge en VPN, hvor du kan tilgå internettet via en dansk server hos dem.

Det fungerer på præcis samme måde, og her kan du se hvordan jeg til kobler mig en dansk IP med ExpressVPN:

Selvom jeg p.t. sidder i San Francisco, kan jeg lynhurtigt koble mig på denne danske server, så jeg kan se TV2, DR TV, og meget andet indhold, som kun er muligt fra en dansk IP.

Igen er hastigheden rigtig god, og jeg oplever ikke at det hverken hakker eller tager lang tid at loade.

Her vil vi også anbefale ExpressVPN, da de er både hurtige og lette at bruge. Det er nemlig vigtigt at deres servere har en hurtig forbindelse, for ellers kan du ikke streame indhold, og du vil blot se på det lille “Wheel of Death” køre hele tiden.

Jeg tror hurtig vi kan blive enige om at vi alle hader dette ikon: