Hvilke domæneendelser kan man bruge?

Der er et utal af muligheder, når det gælder domæneendelser. Vi gennemgår de mest almindelige domæneendelser og deres betydning.

Denne artikel er tiltænkt til dig, der står i overvejelserne om hvilken domæneendelse du skal bruge. Domæneendelser går også under navnet TLD (Top-level domain) eller gTLD (generic Top-level domain).

Mange nye endelser kommer til

Domæneendelser har tidligere været meget stringent og forbeholdt nogle få endelser. Men de bliver nu frigjort i større omfang, hvor der har været mulighed for, at man også kan købe sig til rettighederne til bestemte domæneendelser.

Denne artikel kategoriserer efter om domæneendelsen stammer fra før frigivelsen eller efter. Det gør vi for at understrege, at nok virker et af de nye domæneendelser fristende, men de fleste folk tænker stadig i gamle endelser.

domain-1345116_640

De ældste domæneendelser

De gamle endelser kan endvidere opdeles i to kategorier, hvor den ene indeholder alle landeendelser og den anden indeholder de 6 gamle kernedomæner.  

De mest anvendelige landedomæner

 • .dk – Danmarks officielle endelse, som primært bliver brugt til danske hjemmesider. Dette er altid et safe pick, hvis de publikum, kundegrupper eller lignende er danskere.
 • .eu – En mindre kendt endelse, som egentlig primært bliver brugt af EU institutionen, men som også er tiltænkt til firmaer og organisationer som er i eller tilknyttet EU.
 • .de – Den officielle endelse for tyske hjemmesider. Denne er på top 3 over mest populære endelser på domæner på nettet.
 • .uk – Stor Britanniens officielle endelse, som rummer flere delendelser såsom .co.uk hvis det er en kommerciel side, eller .org.uk hvis det er en organisation. Denne model benyttes stort set ikke af andre lande.
 • .ca – Canadas officielle domæne
 • .jp – Japans officielle domæne
 • .tk – Klassens frække dreng forstået på den måde, at det er her rigtig meget skidt og kanel samles. Dette skyldes at det er det mest kendte gratis domæne på nettet. Tk står egentlig for Tokelau som er en øgruppe og en territorial del af New Zealand.
  Domænet har registreret langt over en million domæner. Udover at være kendt for at være gratis (kræver dog at du har en reklame på siden) er de også kendt for deres URL forkortelses side.

Lidt mærkværdigt ser vi ikke en .us på listen over de mest søgte. Dette skyldes formodentligt, at man ikke på samme måde benytter .us i USA eftersom man ofte bruger .com. De har allerede .edu, .gov og .mil som er dedikeret til amerikanske sider.

africa-15428_640

De gamle kerne top-level domæner:

 • .com – Denne bliver benyttet til stort set alle slags hjemmesider. Den var originalt tiltænkt til udelukkende kommerciel brug, så den almindelige bruger let kunne se, hvis hjemmesiden var kommerciel. Men nu bliver den brugt langt mere bredt. Skoler, NGO’er osv. bruger stort set alle sammen .com, da den er kendt som den mest kendte internationale TLD.
 • .org – Denne bliver primært brugt til non-profit hjemmesider, hvilket den også oprindeligt var tiltænkt. Den er dog ikke lukket, så alle personer eller organisationer kan benytte denne.
 • .net – Denne blev oprindeligt tiltænkt hjemmesider, der arbejdede med internet infrastruktur såsom bredbåndsudbydere. Nu bliver den også benyttet af større firmaer med underafdelinger og paraplyorganisationer.
Bemærk
Hvis du leder efter gode .com, .org og .net domæner, bør du tjekke dette post, hvor vi beskriver et helt igennem genialt tool til at finde ledige domæner!
 • .int – Denne TLD er tiltænkt det internationale i form af større internationale organisationer og traktats-lignende formål. Den første side der blev registreret under dette domæne var NATO.
 • .edu – Oprindelig tiltænkt amerikanske uddannelsesinstitutioner, men har senere udviklet sig til at rumme mange flere typer uddannelsesinstitutioner verden over.
 • .gov – Denne TLD er reserveret til amerikanske myndigheder. Det er fx de amerikanske stater og territorier. Det er sider, som indeholder oplysninger til de amerikanske borger, men også sider som indeholder fakta omkring al verdens forskellige ting.
 • .mil – Udelukkende til brug af det amerikanske militær. Denne endelse springer muligvis i øjnene eftersom den er utrolig specifik i forhold til de andre.
  At det amerikanske militær allerede fra start kan få deres egen endelse skyldes, at de var med til at opfinde internettet, hvilket naturligt må give lidt frynsegoder.

Domænenavne endelser

De nytilkomne domæner

Først og fremmest skal det understreges, at disse nytilkomne domæner ganske vist virker meget sjove, men der er god grundt til at fravælge disse til fordel for et almindeligt .dk eller lignende domæne.

Disse domæneendelser er endnu ikke blevet en del af vores internetbrug og praksis. Det gør samtidig, at din ranking på fx Google automatisk kan blive lavere.

Når det er sagt, så er der nok en fremtid i disse domæner, og mulighederne for nye domæner er utallige.

Generelt er de nye domænenavne lavet således, at de på samme måde som de forgangne er selvforklarende. Men disse er også præget af at være mere specifikke, hvilket forhåbentlig giver mening i forhold til de eksempler jeg viser herunder.

Disse nye TLD’er bliver også brugt af større firmaer såsom Yahoo, Alibaba, Volkswagen og så videre. Ikke nødvendigvis for at bruge dem til deres hjemmesider, men for at sikre sig, at TLD’en ikke bliver solgt til en person eller firma, som i sidste ende kan misbruge brandets navn.

Nogle TLD’er er mere kontroversielle end andre. Fx er .god opkøbt af Hare Krisnas, hvilket gør at kun de kan tillade hjemmesider med den TLD.

Den katolske kirke har også været ude og sikre deres brand ved købet af blandt andet .vatican, .va og .catholic.

Udbyderen af disse nye domæner tjener således rigtig mange penge på salget af domæneendelser, som for manges vedkommende aldrig bliver brugt. Men de køber af hensyn til firmaets brand.

web-845808_640

Nogle af de sjove / besynderlige nye domæner:

 • .sport – Denne er selvforklarende.
 • .pizza – Ditto
 • .online – Paradokses vil ingen ende tage og måske derfor har denne TLD et særligt ironisk klingende navn. For at udpensle ironien, så er det paradoksalt at have en hjemmeside med .online, eftersom alle hjemmesider er online og dermed er definitionen ikke valid.
 • .beer – Denne er jeg personligt glad for. Som vaske ægte øl entusiast, kan man kun håbe på at denne bliver en succes.
 • .sucks – Denne TLD giver potentielt et stort grundlag for at lægge andre personer ud eller decideret mobning. Man kan sagtens forestille sig, at denne vil blive brugt til at udstille enten offentlige personer eller mindre kendte. Fx kunne domænet DonaldTrump.sucks bruges af hans politiske modstandere. I den mere problematiske ende kan man forestille sig, at en person bruger den til at hænge en mindre kendt person ud blandt kollegaer, venner og offentligheden generelt.
 • .website – Ligesom .online indeholder denne TLD et herligt paradoks. Det er vel lidt tilsvarende at kalde sit hus for hus. Endelsen har ingen afgræsning og definitionen er dermed meningsløs. Ikke desto mindre er den morsom.
 • .meme – Internettet er mange ting og meme kulturen er noget for sig selv. Et meme er en idé, adfærd, sprogbrug eller stil, som spreder sig over nettet og er kendt som noget man primært bruger på nettet og ikke nødvendigvis i al almindelighed.
 • .ninja – Umiddelbart har jeg ikke nok fantasi til at tro at denne TLD kommer til at blive brugt af en af de få nulevende ninjaer – hvis der da er flere tilbage. Derimod kommer den formodentlig til at blive brugt i forbindelse med mere grinagtige ninja optrædener.
 • .plumbing – Internettet beskrive ofte som en masse rør der er forbundet, og det er denne beskrivelse som plumbing lettere sarkastisk er blevet dannet ud fra. Lidt i stil med .website.

Komplet liste med nye top-level-domæner

Her er rigtig mange TLD’er, og som det ses på listen, er det typisk brands, der har registeret deres varemærker.

Bogstav A-D

AAA

AARP

ABARTH

ABB

ABBOTT

ABBVIE

ABC

ABLE

ABOGADO

ABUDHABI

AC

ACADEMY

ACCENTURE

ACCOUNTANT

ACCOUNTANTS

ACO

ACTIVE

ACTOR

AD

ADAC

ADS

AE

AEG

AERO

AETNA

AF

AFAMILYCOMPANY

AFL

AFRICA

AG

AGAKHAN

AGENCY

AI

AIG

AIGO

AIRBUS

AIRFORCE

AIRTEL

AKDN

AL

ALFAROMEO

ALIBABA

ALIPAY

ALLFINANZ

ALLSTATE

ALLY

ALSACE

ALSTOM

AM

AMERICANEXPRESS

AMERICANFAMILY

AMEX

AMFAM

AMICA

AMSTERDAM

ANALYTICS

ANDROID

ANQUAN

ANZ

AO

AOL

APARTMENTS

APP

APPLE

AQ

AQUARELLE

AR

ARAB

ARAMCO

ARCHI

ARMY

ARPA

ART

ARTE

AS

ASDA

ASIA

ASSOCIATES

AT

ATHLETA

ATTORNEY

AU

AUCTION

AUDI

AUDIBLE

AUDIO

AUSPOST

AUTHOR

AUTO

AUTOS

AVIANCA

AW

AWS

AX

AXA

AZ

AZURE

BA

BABY

BAIDU

BANAMEX

BANANAREPUBLIC

BAND

BANK

BAR

BARCELONA

BARCLAYCARD

BARCLAYS

BAREFOOT

BARGAINS

BASEBALL

BASKETBALL

BAUHAUS

BAYERN

BB

BBC

BBT

BBVA

BCG

BCN

BD

BE

BEATS

BEAUTY

BEER

BENTLEY

BERLIN

BEST

BESTBUY

BET

BF

BG

BH

BHARTI

BI

BIBLE

BID

BIKE

BING

BINGO

BIO

BIZ

BJ

BLACK

BLACKFRIDAY

BLANCO

BLOCKBUSTER

BLOG

BLOOMBERG

BLUE

BM

BMS

BMW

BN

BNL

BNPPARIBAS

BO

BOATS

BOEHRINGER

BOFA

BOM

BOND

BOO

BOOK

BOOKING

BOSCH

BOSTIK

BOSTON

BOT

BOUTIQUE

BOX

BR

BRADESCO

BRIDGESTONE

BROADWAY

BROKER

BROTHER

BRUSSELS

BS

BT

BUDAPEST

BUGATTI

BUILD

BUILDERS

BUSINESS

BUY

BUZZ

BV

BW

BY

BZ

BZH

CA

CAB

CAFE

CAL

CALL

CALVINKLEIN

CAM

CAMERA

CAMP

CANCERRESEARCH

CANON

CAPETOWN

CAPITAL

CAPITALONE

CAR

CARAVAN

CARDS

CARE

CAREER

CAREERS

CARS

CARTIER

CASA

CASE

CASEIH

CASH

CASINO

CAT

CATERING

CATHOLIC

CBA

CBN

CBRE

CBS

CC

CD

CEB

CENTER

CEO

CERN

CF

CFA

CFD

CG

CH

CHANEL

CHANNEL

CHARITY

CHASE

CHAT

CHEAP

CHINTAI

CHRISTMAS

CHROME

CHRYSLER

CHURCH

CI

CIPRIANI

CIRCLE

CISCO

CITADEL

CITI

CITIC

CITY

CITYEATS

CK

CL

CLAIMS

CLEANING

CLICK

CLINIC

CLINIQUE

CLOTHING

CLOUD

CLUB

CLUBMED

CM

CN

CO

COACH

CODES

COFFEE

COLLEGE

COLOGNE

COM

COMCAST

COMMBANK

COMMUNITY

COMPANY

COMPARE

COMPUTER

COMSEC

CONDOS

CONSTRUCTION

CONSULTING

CONTACT

CONTRACTORS

COOKING

COOKINGCHANNEL

COOL

COOP

CORSICA

COUNTRY

COUPON

COUPONS

COURSES

CR

CREDIT

CREDITCARD

CREDITUNION

CRICKET

CROWN

CRS

CRUISE

CRUISES

CSC

CU

CUISINELLA

CV

CW

CX

CY

CYMRU

CYOU

CZ

DABUR

DAD

DANCE

DATA

DATE

DATING

DATSUN

DAY

DCLK

DDS

DE

DEAL

DEALER

DEALS

DEGREE

DELIVERY

DELL

DELOITTE

DELTA

DEMOCRAT

DENTAL

DENTIST

DESI

DESIGN

DEV

DHL

DIAMONDS

DIET

DIGITAL

DIRECT

DIRECTORY

DISCOUNT

DISCOVER

DISH

DIY

DJ

DK

DM

DNP

DO

DOCS

DOCTOR

DODGE

DOG

DOHA

DOMAINS

DOT

DOWNLOAD

DRIVE

DTV

DUBAI

DUCK

DUNLOP

DUNS

DUPONT

DURBAN

DVAG

DVR

DZ

Bogstav E-M

EARTH

EAT

EC

ECO

EDEKA

EDU

EDUCATION

EE

EG

EMAIL

EMERCK

ENERGY

ENGINEER

ENGINEERING

ENTERPRISES

EPOST

EPSON

EQUIPMENT

ER

ERICSSON

ERNI

ES

ESQ

ESTATE

ESURANCE

ET

ETISALAT

EU

EUROVISION

EUS

EVENTS

EVERBANK

EXCHANGE

EXPERT

EXPOSED

EXPRESS

EXTRASPACE

FAGE

FAIL

FAIRWINDS

FAITH

FAMILY

FAN

FANS

FARM

FARMERS

FASHION

FAST

FEDEX

FEEDBACK

FERRARI

FERRERO

FI

FIAT

FIDELITY

FIDO

FILM

FINAL

FINANCE

FINANCIAL

FIRE

FIRESTONE

FIRMDALE

FISH

FISHING

FIT

FITNESS

FJ

FK

FLICKR

FLIGHTS

FLIR

FLORIST

FLOWERS

FLY

FM

FO

FOO

FOOD

FOODNETWORK

FOOTBALL

FORD

FOREX

FORSALE

FORUM

FOUNDATION

FOX

FR

FREE

FRESENIUS

FRL

FROGANS

FRONTDOOR

FRONTIER

FTR

FUJITSU

FUJIXEROX

FUN

FUND

FURNITURE

FUTBOL

FYI

GA

GAL

GALLERY

GALLO

GALLUP

GAME

GAMES

GAP

GARDEN

GB

GBIZ

GD

GDN

GE

GEA

GENT

GENTING

GEORGE

GF

GG

GGEE

GH

GI

GIFT

GIFTS

GIVES

GIVING

GL

GLADE

GLASS

GLE

GLOBAL

GLOBO

GM

GMAIL

GMBH

GMO

GMX

GN

GODADDY

GOLD

GOLDPOINT

GOLF

GOO

GOODHANDS

GOODYEAR

GOOG

GOOGLE

GOP

GOT

GOV

GP

GQ

GR

GRAINGER

GRAPHICS

GRATIS

GREEN

GRIPE

GROCERY

GROUP

GS

GT

GU

GUARDIAN

GUCCI

GUGE

GUIDE

GUITARS

GURU

GW

GY

HAIR

HAMBURG

HANGOUT

HAUS

HBO

HDFC

HDFCBANK

HEALTH

HEALTHCARE

HELP

HELSINKI

HERE

HERMES

HGTV

HIPHOP

HISAMITSU

HITACHI

HIV

HK

HKT

HM

HN

HOCKEY

HOLDINGS

HOLIDAY

HOMEDEPOT

HOMEGOODS

HOMES

HOMESENSE

HONDA

HONEYWELL

HORSE

HOSPITAL

HOST

HOSTING

HOT

HOTELES

HOTELS

HOTMAIL

HOUSE

HOW

HR

HSBC

HT

HU

HUGHES

HYATT

HYUNDAI

IBM

ICBC

ICE

ICU

ID

IE

IEEE

IFM

IKANO

IL

IM

IMAMAT

IMDB

IMMO

IMMOBILIEN

IN

INC

INDUSTRIES

INFINITI

INFO

ING

INK

INSTITUTE

INSURANCE

INSURE

INT

INTEL

INTERNATIONAL

INTUIT

INVESTMENTS

IO

IPIRANGA

IQ

IR

IRISH

IS

ISELECT

ISMAILI

IST

ISTANBUL

IT

ITAU

ITV

IVECO

JAGUAR

JAVA

JCB

JCP

JE

JEEP

JETZT

JEWELRY

JIO

JLC

JLL

JM

JMP

JNJ

JO

JOBS

JOBURG

JOT

JOY

JP

JPMORGAN

JPRS

JUEGOS

JUNIPER

KAUFEN

KDDI

KE

KERRYHOTELS

KERRYLOGISTICS

KERRYPROPERTIES

KFH

KG

KH

KI

KIA

KIM

KINDER

KINDLE

KITCHEN

KIWI

KM

KN

KOELN

KOMATSU

KOSHER

KP

KPMG

KPN

KR

KRD

KRED

KUOKGROUP

KW

KY

KYOTO

KZ

LA

LACAIXA

LADBROKES

LAMBORGHINI

LAMER

LANCASTER

LANCIA

LANCOME

LAND

LANDROVER

LANXESS

LASALLE

LAT

LATINO

LATROBE

LAW

LAWYER

LB

LC

LDS

LEASE

LECLERC

LEFRAK

LEGAL

LEGO

LEXUS

LGBT

LI

LIAISON

LIDL

LIFE

LIFEINSURANCE

LIFESTYLE

LIGHTING

LIKE

LILLY

LIMITED

LIMO

LINCOLN

LINDE

LINK

LIPSY

LIVE

LIVING

LIXIL

LK

LLC

LOAN

LOANS

LOCKER

LOCUS

LOFT

LOL

LONDON

LOTTE

LOTTO

LOVE

LPL

LPLFINANCIAL

LR

LS

LT

LTD

LTDA

LU

LUNDBECK

LUPIN

LUXE

LUXURY

LV

LY

MA

MACYS

MADRID

MAIF

MAISON

MAKEUP

MAN

MANAGEMENT

MANGO

MAP

MARKET

MARKETING

MARKETS

MARRIOTT

MARSHALLS

MASERATI

MATTEL

MBA

MC

MCKINSEY

MD

ME

MED

MEDIA

MEET

MELBOURNE

MEME

MEMORIAL

MEN

MENU

MERCKMSD

METLIFE

MG

MH

MIAMI

MICROSOFT

MIL

MINI

MINT

MIT

MITSUBISHI

MK

ML

MLB

MLS

MM

MMA

MN

MO

MOBI

MOBILE

MOBILY

MODA

MOE

MOI

MOM

MONASH

MONEY

MONSTER

MOPAR

MORMON

MORTGAGE

MOSCOW

MOTO

MOTORCYCLES

MOV

MOVIE

MOVISTAR

MP

MQ

MR

MS

MSD

MT

MTN

MTR

MU

MUSEUM

MUTUAL

MV

MW

MX

MY

MZ

Bogstav M- Z

NA

NAB

NADEX

NAGOYA

NAME

NATIONWIDE

NATURA

NAVY

NBA

NC

NE

NEC

NET

NETBANK

NETFLIX

NETWORK

NEUSTAR

NEW

NEWHOLLAND

NEWS

NEXT

NEXTDIRECT

NEXUS

NF

NFL

NG

NGO

NHK

NI

NICO

NIKE

NIKON

NINJA

NISSAN

NISSAY

NL

NO

NOKIA

NORTHWESTERNMUTUAL

NORTON

NOW

NOWRUZ

NOWTV

NP

NR

NRA

NRW

NTT

NU

NYC

NZ

OBI

OBSERVER

OFF

OFFICE

OKINAWA

OLAYAN

OLAYANGROUP

OLDNAVY

OLLO

OM

OMEGA

ONE

ONG

ONL

ONLINE

ONYOURSIDE

OOO

OPEN

ORACLE

ORANGE

ORG

ORGANIC

ORIGINS

OSAKA

OTSUKA

OTT

OVH

PA

PAGE

PANASONIC

PANERAI

PARIS

PARS

PARTNERS

PARTS

PARTY

PASSAGENS

PAY

PCCW

PE

PET

PF

PFIZER

PG

PH

PHD

PHILIPS

PHONE

PHOTO

PHOTOGRAPHY

PHOTOS

PHYSIO

PIAGET

PICS

PICTET

PICTURES

PID

PIN

PING

PINK

PIONEER

PIZZA

PK

PL

PLACE

PLAY

PLAYSTATION

PLUMBING

PLUS

PM

PN

PNC

POHL

POKER

POLITIE

POST

PR

PRAMERICA

PRAXI

PRESS

PRIME

PRO

PROD

PRODUCTIONS

PROF

PROGRESSIVE

PROMO

PROPERTIES

PROPERTY

PROTECTION

PRU

PRUDENTIAL

PS

PT

PUB

PW

PWC

PY

QA

QPON

QUEBEC

QUEST

QVC

RACING

RADIO

RAID

RE

READ

REALESTATE

REALTOR

REALTY

RECIPES

RED

REDSTONE

REDUMBRELLA

REHAB

REISE

REISEN

REIT

RELIANCE

REN

RENT

RENTALS

REPAIR

REPORT

REPUBLICAN

REST

RESTAURANT

REVIEW

REVIEWS

REXROTH

RICH

RICHARDLI

RICOH

RIGHTATHOME

RIL

RIO

RIP

RMIT

RO

ROCHER

ROCKS

RODEO

ROGERS

ROOM

RS

RSVP

RU

RUGBY

RUHR

RUN

RW

RWE

RYUKYU

SA

SAARLAND

SAFE

SAFETY

SAKURA

SALE

SALON

SAMSCLUB

SAMSUNG

SANDVIK

SANDVIKCOROMANT

SANOFI

SAP

SARL

SAS

SAVE

SAXO

SB

SBI

SBS

SC

SCA

SCB

SCHAEFFLER

SCHMIDT

SCHOLARSHIPS

SCHOOL

SCHULE

SCHWARZ

SCIENCE

SCJOHNSON

SCOR

SCOT

SD

SE

SEARCH

SEAT

SECURE

SECURITY

SEEK

SELECT

SENER

SERVICES

SES

SEVEN

SEW

SEX

SEXY

SFR

SG

SH

SHANGRILA

SHARP

SHAW

SHELL

SHIA

SHIKSHA

SHOES

SHOP

SHOPPING

SHOUJI

SHOW

SHOWTIME

SHRIRAM

SI

SILK

SINA

SINGLES

SITE

SJ

SK

SKI

SKIN

SKY

SKYPE

SL

SLING

SM

SMART

SMILE

SN

SNCF

SO

SOCCER

SOCIAL

SOFTBANK

SOFTWARE

SOHU

SOLAR

SOLUTIONS

SONG

SONY

SOY

SPACE

SPIEGEL

SPORT

SPOT

SPREADBETTING

SR

SRL

SRT

ST

STADA

STAPLES

STAR

STARHUB

STATEBANK

STATEFARM

STATOIL

STC

STCGROUP

STOCKHOLM

STORAGE

STORE

STREAM

STUDIO

STUDY

STYLE

SU

SUCKS

SUPPLIES

SUPPLY

SUPPORT

SURF

SURGERY

SUZUKI

SV

SWATCH

SWIFTCOVER

SWISS

SX

SY

SYDNEY

SYMANTEC

SYSTEMS

SZ

TAB

TAIPEI

TALK

TAOBAO

TARGET

TATAMOTORS

TATAR

TATTOO

TAX

TAXI

TC

TCI

TD

TDK

TEAM

TECH

TECHNOLOGY

TEL

TELEFONICA

TEMASEK

TENNIS

TEVA

TF

TG

TH

THD

THEATER

THEATRE

TIAA

TICKETS

TIENDA

TIFFANY

TIPS

TIRES

TIROL

TJ

TJMAXX

TJX

TK

TKMAXX

TL

TM

TMALL

TN

TO

TODAY

TOKYO

TOOLS

TOP

TORAY

TOSHIBA

TOTAL

TOURS

TOWN

TOYOTA

TOYS

TR

TRADE

TRADING

TRAINING

TRAVEL

TRAVELCHANNEL

TRAVELERS

TRAVELERSINSURANCE

TRUST

TRV

TT

TUBE

TUI

TUNES

TUSHU

TV

TVS

TW

TZ

UA

UBANK

UBS

UCONNECT

UG

UK

UNICOM

UNIVERSITY

UNO

UOL

UPS

US

UY

UZ

VA

VACATIONS

VANA

VANGUARD

VC

VE

VEGAS

VENTURES

VERISIGN

VERSICHERUNG

VET

VG

VI

VIAJES

VIDEO

VIG

VIKING

VILLAS

VIN

VIP

VIRGIN

VISA

VISION

VISTA

VISTAPRINT

VIVA

VIVO

VLAANDEREN

VN

VODKA

VOLKSWAGEN

VOLVO

VOTE

VOTING

VOTO

VOYAGE

VU

VUELOS

WALES

WALMART

WALTER

WANG

WANGGOU

WARMAN

WATCH

WATCHES

WEATHER

WEATHERCHANNEL

WEBCAM

WEBER

WEBSITE

WED

WEDDING

WEIBO

WEIR

WF

WHOSWHO

WIEN

WIKI

WILLIAMHILL

WIN

WINDOWS

WINE

WINNERS

WME

WOLTERSKLUWER

WOODSIDE

WORK

WORKS

WORLD

WOW

WS

WTC

WTF

XBOX

XEROX

XFINITY

XIHUAN

XIN

XYZ

YACHTS

YAHOO

YAMAXUN

YANDEX

YE

YODOBASHI

YOGA

YOKOHAMA

YOU

YOUTUBE

YT

YUN

ZA

ZAPPOS

ZARA

ZERO

ZIP

ZIPPO

ZM

ZONE

ZUERICH

ZW