Få styr på facts’ne om den nye iPhone X

Drømmer du om at få fat på den nyeste iPhone, iPhone X, som byder på den nyeste og mest fantastiske teknologi?

Den nye iPhone X har det hele og meget mere dertil.

Den ser ikke ud som de andre iPhones grundet blandt andet den imponerende store skærm og den manglende home-knap. Hvis du trænger til en ny mobil eller blot er fan af Apples betagende produkter, så læs med her og få styr på facts’ne om den nye iPhone X.

Helt nyt design

Med den nye iPhone X får du et stilrent og, ikke mindst, holdbart design, så du bestemt ikke får brug for en ny smartphone i den nærmeste fremtid.

iPhone X’s for- og bagside er nemlig lavet af det mest holdbare glas, du kan få i en smartphone. Derudover er iPhone X vand- og støvafvisende og er omsluttet af et flot bånd i rustfrit stål.

Prismæssigt ligger vi i den lidt højere ende, så de fleste vil nok vælge at betale den over et abonnement. Se fx. mulighederne her hos Yousee.

En fremragende skærm

Syntes du, at skærmene på de tidligere iPhones var for små eller intetsigende, kan du forberede dig til at blive væltet omkuld af iPhone X’s 5,8” store Super Retina-skærm.

Det er ligeledes første gang, at Apple byder på en ikke-LCD skærm, men anvender i stedet for OLED-teknologi, der resulterer i bedre farver og sparing på strømmen. Idet den store skærm fylder hele iPhonens forside, kan du ikke længere finde home-knappen.

For at komme tilbage til hjemmeskærmen, swiper du ganske enkelt bare op fra bunden af skærmen.

Face ID i stedet for Touch ID

Touch ID er heller ikke tilstede på den nye iPhone X. Apple har derimod valgt at finde på noget, ifølge dem, endnu smartere, nemlig Face ID. Med Face ID kan du ved at bruge iPhonens kameraer på forsiden bruge dit ansigt som adgangskode. TrueDepth-kameraet projicerer og analyserer over 30.000 usynlige punkter, så en hel nøjagtig digital model af dit ansigt kan gemmes.

Hermed får du en ny sikker og ganske privat måde at låse op, godkende og betale på!

Fantastiske kameraer

iPhone X’s forbedrede kameraer giver dig endnu mere lyst til at hoppe ud i naturen eller tage skønne portrætter af dig selv. Med TrueDepth-kameraet kan du nemlig tage smukke selfies takket være den slørede baggrund og studiolignende lyseffekter.

Her kan du se en test af fangirl #1 iJustine:

Den større og hurtigere 12 MP-sensor, et nyt farvefilter og pixels med større bitdybde sørger desuden for, at naturbillederne bliver så betagende som mulige.

Trådløs opladning

Ligesom med iPhone 8 og iPhone 8 plus er opladerkablet ikke længere nødvendigt, så du er sikret en trådløs fremtid. Hermed kan du oplade din iPhone på trådløse opladningsstationer og -plader rundt omkring på hoteller og caféer.

Derudover kan du her i 2018 anskaffe dig en trådløs opladningsplade, den såkaldte AirPower. På denne opladningsplade er der rig mulighed for både at oplade din iPhone X, dit Apple Watch og dine AirPods på samme tid!

Farver og GB

Den nye iPhone X fås i farverne Space Grey og Pearl Silver, og du kan vælge imellem størrelserne 64 GB og 256 GB.

Morten Storgaard

Jeg skriver om Internet, wifi-relaterede emner og gadgets. Jeg er 35 år og (godt) gift på 10. år med en Youtube rejseblogger, så jeg rejser en del. Når jeg ikke nørder, så nyder jeg gerne god mad eller noget tung rock :-)

Lignende artikler