Fibernet og bredbånd i Skjern

Skjern Kommune har I mange år gjort brug af fællesantennen, men i dag er det mere fibernettet som er på vej med det hurtige internet. Skjern Kommune har derfor lavet aftale med internetudbyderne, omkring udbredelsen af bredbånd til hele kommunen.

Find det billigste internet i Skjern her

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue) Der findes en række muligheder for at komme på internettet i Skjern Kommune, og det samme gælder de omkringliggende byer: Videbæk, Tarm, Lemvig, Ringkøbing osv. Se også vores oversigt for Internet i Esbjerg. Ovenfor kan du finde aktuelle kampagner og priser, og er det bredbånd eller fibernet du er på udkig efter, er der altid gode kampagner og priser. Derfor er det vigtigt, at man for efterset sit abonnement én gang om året. Det kan du gøre ved at klikke på priserne for oven, og du kan se tilbuddene direkte i oversigten. Skjern er en af de kommuner i Danmark, med den laveste befolkningstæthed. Det betyder, at det er meget dyrt at udbrede fibernet, som skal graves ned, for hver meter der skal lægges til. Derfor har det også taget en del tid, før det er blevet tilgængeligt i området omkring Skjern, men flere steder udbydes Stofa.

Sommerhusområderne ved Bork og Skavenhus

Der er også kommet fornuftig aftale omkring Bork og Skavenhus sommerhusområderne, og her er det ligeledes vigtigt med hurtigt internet, da det ofte er et krav fra lejerne til huset. De fleste har i dag brug for at kunne tjekke e-mail, se en film på nettet, og ikke hele taget være online under ferien. Sommerhusområderne her er dækket med fibernet fra Stofa: Se aktuelle kampagner her (åbner nyt vindue) NOTE: Airnet har også været muligt at tilkøbe i områderne, men erfaringen har vist at dækningen har været for ringe. Problemet har været, at denne løsning har udnytte det eksisterende netværk, men kun kunne tilgå det, når det ikke blev brugt fra anden side (eks. TDC).