Fullrate | Gennemgang og anmeldelser

Fullrate – Gennemgang af produkter

Fullrate tilbyder en lang række forskellige produkter indenfor internetabonnement, mobiltbredbånd, telefone og Tv.

Du kan få en særlig god pris, hvis du samler flere dine abonnementer ved Fullrate.

Bredbånd

Fullrate tilbyder ikke fibernet, men ifølge dem selv er deres almindelige bredbåndsløsninger tilsvarende i hastighed til den hastighed de fleste fibernetudbydere kan tilbyde. I stedet benytter man sig af kabelforbindelse.

De tilbyder tre forskellige pakker, hvis pris afhænger af hvilken hastighed du ønsker.

Har man flere computere forbundne og ønsker man at streame film, spille spil eller andet krævende bør man nok vælge en af de to hurtigste forbindelser.

Fullrates produkter i 2018

>>Se mere om deres priser og tilbud på deres produktside her.

 

Mobiltelefoni

Fullrate tilbyder en række forskellige mobil- og mobilt bredbåndsabonnementer. Det foregår alt sammen over TDC’s master.

Det betyder også at man får den bedste dækning i landet.

De seneste par år har TDC opført ekstra mange master i landet for netop at forbedre dækningen.

>> Se alle aktuelle tilbud hos Fullrate på mobil her.

Fullrate tilbyder to forskellige abonnementer, som stort set er ens, på nær den ene detalje at det ene abonnement kan indeholder data og tale i EU.

For de fleste vil denne basis være mere end rigeligt.

Man kommer langt med 15 timers tale og 25 GB data. Er det ikke nok, så er Fullrate nok ikke noget for dig.

Som sagt, så kører Fullrate over TDC’s master, hvilket betyder at du får landet bedste dækning.

TIP:
Husk at koble dig på Wi-Fi, når du er i nærheden af et gratis internet signal. Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du bruger for meget data via dit mobilabonnement. En film i HD fylder typisk 1,2 GB, når du streamer den ned til din mobil eller tablet, så sørg for at have tjek dit data-forbrug, når du har adgang til at streame film og serier.

Mobilt Bredbånd

Fullrate tilbyder 3 forskellige løsninger til mobilt bredbånd. De kalder det selv Bredbånd ToGo.

Den mest simple er et simkort som du kan sætte i din tablet, så du altid har adgang til nettet. Dette er også den billigste løsning.

Prisen herunder er blot for simkortet, så prisen for selve datapakken er altså ikke inkluderet i denne.

Vil du gerne have internet til flere enheder kan du vælge enten den mobile WiFi eller mobile router. Det mobile WiFi er tiltænkt til familien der fx skal i sommerhus og gerne vil have adgang til internet.

Den mobile router er mere tiltænkt hjemmet, men kan også medbringes andre steder.

Udklip

>> Se aktuelle priser på mobilt bredbånd hos Fullrate på deres produktside.

Data pakker

Fullrate er på TDC’s netværk. De tilbyder tre almindelige pakker, hvor den dyreste kan fungere som normalt bredbånd – bare med en dårligere hastighed og ping. Se dækningskort for TDC’s net og de 3 andre store netværk.

Fullrate FLEX er ikke et normalt abonnement. Du betaler en månedlig udgift alt efter hvor meget du forbruger. Der findes 3 trin, hvor den til 29,- pr. måned kun indeholder 0,3 GB før den skifter trin.

Denne type abonnement er stort set ikke anbefalingsværdigt til nogen, medmindre du kun lige skal tjekke mails.

5 og 10 GB abonnementerne giver dig heller ikke plads til meget mere end det helt essentielle.

Man bruger hurtigt 10 GB internet især, hvis man gerne vil se en film eller to. Så hvis du vil bruge det som hjemmenetværk er det højst sandsynligt den store pakke du bør overveje.

Udklip

>>Læs mere her hos Fullrate.dk om disse pakker.

TV pakker

Fullrate tilbyder TV pakker via

Udklip Udklip2

Basis pakken indeholder 19 kanaler, hvor de fleste af dem er de normale. Det skal siges at der i denne pakke er inkluderet alle DR’s kanaler samt Folketings TV.

Så det er ikke en løsning for dig, hvis du gerne vil se sport.

Plus pakken indeholder 33 kanaler med stor variation af indhold. Flere af anmeldelserne på Trustpilot roser Fullrate for bredt udvalg og mange kanaler i forhold til konkurenterne.

Uafhængigt af hvilken pakke man vælger får man en TV boks og filmleje med i købet.

TV boksen er kun til låns og skal afleveres, hvis du anullerer dit abonnement.

Filmleje er blot en service du får adgang til. Du skal stadig betale for filmene.

TV signal over WIFI

Fullrate tilbyder en løsning, hvor du kan få dit TV signal forbundet til dit trådløse netværk. Dermed kan du undgå at skulle forbinde alle TV i huset til den samme boks.

Dette er særlig smart, hvis du har mange TV i huset og/eller at du har et stort hus med langt i mellem de forskellige rum.

Når TV signalet kører over det trådløse internet tager det selvfølgelig en del af internet kapaciteten, men ifølge Fullrate er det maks 4 Mbit. Det skulle derfor ikke være særlig mærkbart.

Hvad siger kunderne?

Vi har undersøgt de anmeldelser som brugerne af Fullrate har lavet på internetsiden Trustpilot.

Der ligger i skrivende stund 12.280, hvilket er en høj rate af anmeldelser i forhold til lignende firmaer.

Det giver derfor et troværdigt indblik kundernes mening om selskabet. Helt generelt er der plads til forbedringer.

trustpilot-logo-design

Det er helt naturligt at anmeldelser af internet leverandører ikke har scorer højest. Dette skyldes at kunderne der køber et internetabonnement kan opleve problemer, som ikke nødvendigvis er selskabets skyld, som de bebrejder udbyderen.

Hvorvidt at der er tale om reelle problemer fra udbyderens eller kundens side vil vi ikke gøre os til dommere over. Generelt kan man dog sige, at det samme må være gældende for alle udbydere.

Kunderne giver Fullrate en gennemsnits score på 6,1. Det er på en skala fra 1-10 og viser dermed en (lidt over) middel score. I forhold til at være en internet udbyder er den en fin score. Sammenligenligt har Stofa en score på 5,0.

Fullrate udviser en høj grad af kundeservice ved at indgå i dialog med alle anmeldelserne, om de er positive eller ej. Om det også er gældende når man ringer til kundeservicen vil vi lade være til jeres fortolkning. Nogle af brugerne mener at de også har høj serviceniveau ved telefonisk kontakt andre er uenige.

En af de generelle anmeldelser lyder:

Nemt, Hurtigt og billigt 
Jeg har været ovenud tilfreds med tv og bredbånd fra Fullrate. Fik en god oplevelse fra første klik på hjemmesiden, og har efterfølgende fået god respons og vejledning på mine henvendelser vedr. opsætning. Flere kanaler i basic pakken end konkurrenterne, samt tilfredsstillende hastighed på nettet. Kan kun anbefales!

Bemærk: Der er en del kunder der beklager sig over skjulte gebyrer, hvilket ifølge Fullrate alt sammen burde være tilgængeligt på deres hjemmeside.

Gode TV-reklamer

Fullrate har leveret nogle skarpe og sjove TV-reklamer gennem årene, fx. denne hvor pigen får ærlig besked fra kæresten:

Eller denne reklamevideo, hvor manden “Siger det som det er”:

Hvem er Fullrate

Fullrate er en dansk virksomhed som blev grundlagt i 2005. Efter en meget succesfuld start for virksomheden blev den opkøbt af TDC group i 2009, hvilket ikke forværrede deres succes.

Deres succes kan ifølge dem selv tilskrives en mindre reformation af internetabonnementet. Deres daværende konkurrenter havde løsninger som var alt for komplicerede for den almindelige dansker. Man havde ikke fuld vished om hvad man betalte for og hvor meget man betalte for.

Derfor tilbød Fullrate enkle, billige og kvalitets-sikre løsninger, som tilbød en gennemskuelighed man ikke tidligere havde set. Fullrate undersøgte hver eneste af deres kunders reelle hastighed, så at kunden kunne vide nøjagtig hvad han/hun betalte for. Dette skete i en tid, hvor flere af konkurrenternes annoncerede hastighed ikke var tilsvarende kundens reelle hastighed.

Fullrates historie

Fullrate logo i gul farve

Tilbage i 2005 grundlagde 5 tidligere medarbejdere fra internetudbyderen Cybercity Fullrate. De startede med at etablere sig i København, hvor man i 2006 kunne købe det første abonnement ved Fullrate. De fik en støt fremgang i salg, og kunne to år efter erhverve titlen som landsdækkende.

Denne nye spiller på internetmarkedet ændrede en del i hvordan man skruede et internetabonnement sammen. Det sammenlignes flere steder med måden hvorpå at Telmore ændrede spillereglerne for mobilabonnementer.

Telmore forenklende mobilabonnementet ved at lave det om fra et abonnement til at man betalte for forbrug. Det gjorde at man som kunde lettere kunne overskue hvad man betalte for. Let og overskueligt.

Samme mantra havde Fullrate da de grundlagde. De tilbød enkle løsninger med høj kvalitet til en billig pris, hvilket den brede del af befolkningen fik øje på. De sørgede for at tjekke alle deres kunders reelle internethastighed, så at man vidste at man fik hvad man betalte for.

Der var nemlig tidligere problemer med at udbydernes reklamerede hastighed på ingen måde var tilsvarende den hastighed man selv målte.

Opkøb af TDC Group

Som det er sket med mange andre nyskabende selskaber indenfor branchen, blev Fullrate opkøbt af TDC group i 2008. Opkøbet var med til at gøre at de kunne tilbyde en landsdækkende service. Derudover gjorde opkøbet også, at man kunne tilbyde mobilt bredbånd med begyndelse det efterfølgende år.

TDC_PMS293

Fusion med M1

I 2011 kunne Fullrate tilføje mobiltelefoni til udbuddet af forskellige produkter. Antallet af abonnenter steg markant efter at de i 2013 fusionerede med mobiludbyderen M1. Det gjorde man for bedre samlet at kunne tilbyde en stærk lavpris konkurrent. Samtidig kunne de tilbyde et af markedets billigste pakker med mobil, TV og bredbånd.

Efter fusioneringen fortsatte man under navnet Fullrate. De er ifølge dem selv den eneste lavprisudbyder på markedet som tilbyder alle typer teleydelser. De har i dag en kundebase på over 300.000, hvilket gør dem til en meget etableret spiller.