Opgradering til Windows 10

Windows 10 er den vigtig lancering for Microsoft på softwarefronten i rigtig mange år. Er du allerede bruger af Windows 7 eller Windows 8 kan du gratis opgradere. Også selv om du har investeret i en brugt computer.

windows

Windows 8 var en skuffelse hos brugerne

Microsoft havde med Windows 8 valgte at fokusere på et tablet/smartphone udseende, som mødte brugeren fra første færd, og dermed helt skrotte deres velkendte skrivebord og startmenu. Lidt ligesom vi kender det fra mobilernes forskellige styresystemer.

Det viste sig ifølge computerworld, at være en brøler af dimensioner.

Hovedparten af alle eksisterende Windows-brugere opfattede nemlig operativsystemet som et forvirrende roderi, der kun gjorde det mere besværligt at udføre sine daglige arbejdsopgaver.

Windows 10 har til gengæld overrasket positivt

Derfor har der også været en del skepsis blandt computerbrugere. Man forventede, at Microsoft Windows 10 ville tage sig ud, og om man igen skulle stå model til et ”eksperiment” fra Microsoft side.

Heldigvis var man hos Microsoft klar over dette forhold og de problemstillinger, som gjorde Windows 8 til en fiasko.

Så med Windows 10 har Microsoft gjort næsten alt for at løse både udvikleres og almindelige computerbrugeres problemer med Windows 8.

update

Væsentlige forbedringer indbefatter genindførelsen af den meget eftertragtede Startknap og Startmenu. Såvel som hurtige gennemgribende interne ændringer. Dette for at gøre det lettere for app-udviklere, at sælge deres produkter på Microsofts platform Windows Store.

Opgradering er gratis

Den største nyhed er dog, at Microsoft har gjort Windows 10 helt gratis. Både for nuværende og kommende brugere af Microsoft Windows 7 og 8.

Det gælder i det første år efter udgivelsen.

Det betyder, at har du allerede Windows 7 eller Windows 8 installeret på din computer, så kan du gratis opgradere til Windows 10.

I stedet for at investere næsten 1.000 DKK i en version af Windows 10, så kan du med fordel købe f. eks Windows 7 Home Premium. Dette er billigere og kan opgraderes på kort tid til Windows 10.

Se et fint tilbud på Microsoft Windows her.

Når du har opgraderet til Windows 10, så vil du opleve et moderne og funktionsrigt styresystem. Det minder meget om tidligere udgaver.

Det vil ikke ryste nogen, som opgraderer fra Windows 7, eftersom meget lidt er lavet om fra den udgave.

Stilen kan virke fuldstændig anderledes. Men de basale principper forbliver de samme, så du behøver ikke igen at lære, hvordan du skal bruge Windows.