Bredbånd og fibernet til erhverv

Erhvervsaftaler er en smule anderledes end private internetabonnementer. Der følger fx. bedre service med. Har man mere end et par ansatte, vil man ofte få en Key Account manager hos internet-selskabet, som man har nogen at ringe til hvis uheldet skulle være ude.

Bedste pris på fibernet og bredbånd til erhverv

udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder

Vælg et af de store firmaer

Det anbefales at vælge en af de store internetudbydere, så du er sikker på at firmaet også eksisterer i morgen. De nye og mindre selskaber kommer og går, og derfor kan det være lidt risikabelt, hvis din virksomhed er afhængig af dem. Med et af de store selskaber, sikrer du at der er fuld fokus på performance. YouSee, Fullrate, Hiper osv. går ikke ned i mange minutter ad gangen! Du finder alle de store udbydere i oversigten ovenfor, og der kan du også se tilbuddet på stærke forbindelser, med masser af hastighed og Mbit. Pige på computer på arbejdspladsen Som udgangspunkt vil vi anbefale minimum 30 til 50 Mbit forbindelse som minimum, så i ikke oplever udfald, når I er mange der hopper på forbindelsen samtidig. Sidder i mere end 10 personer på kontoret, bør i absolut overveje fibernet. Problemet med en almindelig ADSL bredbåndsforbindelse til erhverv, er at man på bredbånd bliver nødt til at dele båndbredden. Det deles mellem de computere, som er koblet på internettet. Dette er ikke tilfældet, når I benytter fibernet. Med fibernet kan i være lige så mange online samtidigt, som i har lyst til, uden at de skal dele båndbredden. Det er meget vigtigt, hvis I er mange der skal arbejde sammen på den samme adresse.

Tjek hvilke udbydere der dækker jeres adresse

(Links åbner i nyt vindue)

Stabilitet frem for alt

Prisen er naturligvis afgørende, men når det er til erhverv er stabilitet altafgørende. Den mest stabile internetforbindelse, får man som sagt med fibernet. Der findes en del udbydere efterhånden, alt efter hvor i landet man befinder sig. Har I ikke brug for lynhurtig forbindelse, men derimod brug for at kunne tage forbindelsen med ud for kørende sælgere osv. så er mobilt bredbånd den bedste løsning. Det mobile internet udmærker sig ved at anvende det trådløse datanet, og kan derfor koble sig på næsten overalt.

Fibernet til erhverv i København

I København kan du benytte firmaet Hiper.com, som leverer fibernet til hele København og en stor del af Nordsjælland. Du kan også tilgå det næsten over hele landet.

Fibernet til erhverv i Århus

I Århus er den bedste mulighed for dig ofte også Hiper. De tilbyder også løsninger med fibernet, og har net gennem alle hovedårerne i Århus, og dermed kan de servicere næsten alle adresser. Derudover kan vi stærkt anbefale Stofas fibernet og alternativt Fullrate, som også er aldeles glimrende og leverer stabilt internet. Nogle steder er det dog de øvrige udbydere du skal have fat i.

Anmeldelser fra de forskellige internetudbydere

Anmeldelserne fra Trustpilot skal tages med et gran salt, fordi det ofte at de sure kunder der anmelder. Men man kan alligevel godt sammenligne deres score, da den baserer sig på utrolig mange anmeldelser.
  • Trustpilot om YouSee: 4,8/10 (5.576 anmelselser)
  • Trustpilot om Telenor: 4,8/10 (10.420 anmeldelser)
  • Trustpilot om Stofa: 5/10 (5.386 anmeldelser)