Dandomain produkter | Få et grundigt overblik

Dandomain er et af de største selskaber i Danmark der tilbyder løsninger til din hjemmeside.

Her får du et godt overblik over Dandomain’s produkter indenfor webshop, hjemmeside, mail, webhotel og webhosting.

Udklip

Hvem er Dandomain?

Dandomain er et danskejet firma der beskæftiger sig med alt hvad der drejer sig om skabelsen af hjemmesider.

Firmaet har registreret adresse i Randers. De har mere end 15 års erfaring indenfor området og søger at skabe lette og brugervenlige produkter.

Dandomain sælger løsninger til Webshops, Hjemmeside & mail og domæne & hosting. 

Dandomain – gennemgang af produkter

De tilbyder tre overordnede produkter: Webshop, Hjemmeside og Mail og Hosting.

De tilbyder under hvert af disse overordnede produkter en lang række forskellige løsning, så du kan skræddersy dit abonnement til dit behov.

Du kan også købe en samlet løsning fra siden, hvis du ønsker alle tre overordnede produkter. Læs mere her om forskellen på domæne og webhotel.

En alt i én pakke starter fra 39 kroner i måneden.*

 *Inkluderet er, hjemmeside, mail og .dk domæne

udklip

Som navnet antyder kan du registrere dit eget domæne, som kan bruges ifbm. din side.

Læs også: Sådan finder du et ledigt domænenavn.

Webshop – en enkel og helt optimeret løsning

Dandomain har et af danmarks stærkeste produkter til din hjemmeside.

Deres platform er nem og ligetil, om du er helt ny i branchen eller om du er mere erfaren. Med mere end 3000 oprettede webshops der dagligt har 13.000+ ordrer og 550.000+ besøgende, så kan man sige at det er en veltestet løsning.

Systemet er let og intuitivt. Du skal derfor ikke bekymre dig med at du er ny i branchen.

Der er mulighed for at vælge et helt skræddersyet tema til din webshop eller du kan vælge et af de temaer som Dandomain allerede har lavet.

Der er mulighed for at ændre i det hen af vejen, så du kan tilpasse din webshop til dine behov.

udklip

Som et stort plus har Dandomain optimeret deres webshops så de er responsive og optimeret til SEO.

Fakta: SEO er en metode eller værktøj til søgemaskineoptimering

Det er vigtigt, hvis man vil fremstå som en professionel virksomhed, at man har en fuldtud responsiv webshop. Der findes ikke noget værre end en hjemmeside der loader langsomt. Der er heldigvis langt mellem hjemmesider som loader langsomt, fordi man har fået øjnene op for at det er essentielt.

Ligeledes sikrer optimeringen at din hjemmeside fungerer på alle enheder. Om det er en mobil, tablet eller computer og uafhængigt af hvilken opløsning, er du sikret at din webshops fremstår helt som du har tiltænkt den.

SEO-optimeringen af webshoppen er ligeledes essentielt for en velfungerende forretning.

Hvad er det der gør at nogle webshops sælger bedre end andre? Det primære årsag er synlighed, for hvordan skal man sælge produkter, hvis ingen kender en. Til dette er SEO-optimeringen et vigtigt stykke værktøj. Deres optimering sikrer at din webshop indekserers optimalt af Google.

Det lette og intuitive webshop værktøj demonstreres i videoen nedenfor.

Ønsker du at prøve Dandomains løsning til webshop giver de dig 30 dages gratis og uforpligtende abonnement på dette produkt.

Hjemmeside og mail

Det kan ofte være en kompliceret affære, hvis man ønsker at lave en hjemmeside. Enten kan man prøve selv eller man kan søge professionel hjælp. Søger man professionel hjælp, så bliver det ofte en meget kostelig affære. Dandomains tilbyder en løsning der kombinerer de to overstående.

Reelt set findes to løsninger. Enten kan du lade dem står for hele processen eller du kan bruge deres byg-selv løsning.

Byg-selv løsningen guider dig igennem hele opsætningen igennem deres egen CMS, Edy. CMS systemet er med til at du let kan lave en let og overskuelig hjemmeside, på netop den måde du har tiltænkt det.

Hvis du ønsker at fremstå professionel, så er det vigtigt ikke at have kontakt adresser med @google eller @hotmail. Du betaler allerede for et domæne, så hvorfor ikke også få tilknyttet en email adresse. Det kan Dandomain også hjælpe dig med.

udklip

Hosting og domæne

Når man ønsker at starte en hjemmeside op har man brug for hosting – medmindre man kan klare det selv med en server i hjemmet. Dandomain tilbyder netop denne funktion.

Samtidig med at du kan få hjælp til hosting af din hjemmeside tilbyder Dandomain også køb af domæner. De har en søge funktion, så du kan tjekke om netop dit favorit domæne er ledigt.

Prisen for at oprette et domæne og have det kørende er helt ned til 36 kroner årligt for et dk-domæne inkl. dansksproget telefon-support.

De tilbyder en lang række løsninger i forhold til hosting.

Du kan blandt andet selv vælge hvilken type server du ønsker. Prisen afhænger af hvor mange “ekstra services” du vælger, hvor den billigste standard løsning koster 549,- kroner i måneden.

Det får du med i pakken

Udover at få den konkrete løsning til din hjemmeside giver Dandomain en række ydelser til dig som kunde.

Support i verdensklasse

Dandomain tilbyder deres kunder en lang række muligheder for support. Deres support team er sammensat af fagpersoner og eksperter på de forskellige områder.

Mange af anmeldelserne på Trustpilot roser Dandomain for netop denne del. Supporten har åbent mandag – fredag: 8.00-16.00. Deres email support har åbent mandag – fredag 8.00 – 16.00 og weekend + helligdag: 9.00 – 21.00.

Kurser til alle niveauer

Dandomain tilbyder deres kunder en lang række kurser, der kan hjælpe den enkelte kunde til at optimere deres hjemmeside.

For tiden har de kurser i blandt andet et WebShop start-up kursus, hvor du lærer alt det basale i forhold til webshops, og de tilbyder også et kursus i at opdage nye muligheder med Microsoft Office 365.

Det siger kunderne

Dandomain er en veletableret spiller indenfor alle de produkter de tilbyder. Det er testet af en lang række kunder. Faktisk har de ifølge deres egen side +500.000 registrerede domæner, +3000 webshops og mere end 15 års erfaring indenfor feltet.

udklip

Ser man på kundernes anmeldelse på Trustpilot, så for man bestemt også indtrykket af en professionel virksomhed.

1001 anmeldere har givet Dandomain en samlet score på 8/10, hvilket er i den fine ende. De fleste positive anmeldelser drejer sig om hvor let og overskueligt Dandomains produkter er.