Internetabonnementer i Roskilde, fiber og alm. bredbånd

En af de stærke spillere i Roskilde-området ift. en god internetforbindelse, er Waoo. Men det er ikke den eneste spiller, der her på markedet, her kan du se en god oversigt:

Internet i Roskilde og omegn

Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

*inkl. oprettelse, fragt, gebyrer og evt. rabat måneder udbydere af bredbånd og fibernet
Tip: Se flere kolonner ved at tippe mobilen

(Links åbner i nyt vindue)

Fra én internetudbyder til mange muligheder at vælge imellem

Tidligere var det næsten kun TDC der udbød bredbånd i områderne, men de seneste år er der åbnet op og kommet en stor konkurrence på markedet for internet i hele Danmark. Roskilde området er bestemt ikke en undtagelse. Hvad enten du bor inde i Roskilde by, eller fx i Hedehusene, så er der masser af muligheder for at få internet leveret på adressen. Se også vores oversigt over bredbånd og fibernet i København. roskilde-internet Roskilde er jo kendt både for festivalen og fordi der ligger en stor del af universitetet omkring RUC. Derfor er det særligt vigtigt med hurtigt internet, da der virkelig er tryk på omkring sommerens aktiviteter, og nødvendigvis også til universitetets aktiviteter. Foto til højre er fra denne side.

Roskilde og de omkringliggende byer

Det er dog ikke kun inde i byen, dette er nødvendigt med hurtigt internet, det er i høj grad også tilfældet i byerne omkring Roskilde, hvor der er et sprudlende erhvervsliv. Det gælder for eksempel byerne: Roskilde, Jyllinge, Skibby, Stenløse, Sønderby, Veddelev, Herslev, Gadstrup, Gundsølille, Gundsømagle, Herringløse, Snoldelev, Store Valby, Veddelev, Vindinge (Roskilde Kommune), Vor Frue og Ågerup. Er det længe siden du har gennemset dit abonnement, kan det sikkert betale sig at tjekke de nyeste tilbud og kampagner for internetforbindelser. Vi holder løbende øje med priserne i området, og i oversigten øverst på denne side, kan du altid finde de bedste priser for Roskilde og byerne omkring.

Hvornår skal man skifte til fibernet?

Har du brug for super hurtig forbindelse, eller er der mange i husstanden som er på internettet samtidig, så er det altid en god ide at skifte til fibernet løsning, hvilket fx. er muligt på hele Nordsjælland, men ikke nødvendigvis i fx. Sønderby, Veddelev og Jyllinge. Man glemmer ofte at tælle alle tablets og smartphones med i regnestykket, og gør man det, kommer man hurtigt op på mange enheder en husstand med flere børn. Særligt børnene er dygtige til at søge hele tiden, og programmer som Facebook og mobilspil tager lidt net hele tiden. Der er også mange penge at spare ved at kombinere TV og Internet. Når så farmand skal tjekke arbejdsmailen om aftenen, kan det måske knibe at få hul igennem til internettet, hvis alle enhederne er koblet på samtidig. Og netop her er fibernet en god løsning, fordi det ikke belaster forbindelsen at man er mange på samtidigt. Fibernet er nemlig bygget på lyslederkabler, som tillader utrolig meget trafik samtidig på den samme linje. Det betyder at hele familien sagtens kan være på internettet på samme tid, uden at det kan mærkes på hastigheden.Det er den største fordel, og det kaldes asynkron internetforbindelse. I Roskilde og området findes der flere udbydere via TDCs net, som det ses på sammenligningen i toppen af siden. Inde i Roskilde by finder du de fleste internetudbydere, og det er altid muligt at få en snak omkring hvilke forbindelser, der er allerbedst lige netop dit område. Det tidligere Jyllinge antenneforening er overtaget af Stofa, og de øvrige udbydere som Fullrate, Yousee og Telia ligger også i store dele af området. Det kan dog variere lidt, alt efter hvilke mobilmaster (mobilt bredbånd), kobberkabler eller fibernet-forbindelser de forskellige udbydere benytter. Køber du en bredbåndsforbindelse, vil det højst sandsynlig altid være TDC’s netværk du benytter, og så er det mindre vigtigt hvilken udbyder du bruger. Her kan du med fordel vælge de billige abonnementer som fx. Hiper og Kviknet, som har rigtig gode og stabile forbindelser omkring Roskilde egnen.