Mobilabonnementer på TDC’s netværk

Bemærk
Indtil 1996 havde TDC monopol på at udbyde telefoni, så traditionelt set har de været foran øvrige udbydere af mobilabonnementer..

I Danmark har vi 4 forskellige mobilnetværk, som er dominerende ved selskaberne. Det er TDC’s, 3’s, Telia / Telenor og Net1.

I denne artikel gennemgår vi de selskaber, der benytter sig af TDC’s netværk.

Dermed også de selskaber du bør overveje, hvis du har problemer med dårligt signal. Vi har også en artikel her om mobildækning for alle mobilselskaberne. TDC har nemlig vundet pladsen, som det selskab med bedst dækning i Danmark i en undersøgelse af Teknologisk institut.

TDC’s net er kåret til Danmarks bedste netværk

TDC er naturligvis stolte af at have den bedste dækning. De er kåret som det bedste netværk tre år i træk, og her er en lille video, som også fortæller at du kan benytte netværket hos nedenstående mobiludbydere.

 

Telmore:

Telmore startede i år 2000, og blev opkøbt af TDC. Så de benytter naturligvis også TDC’s netværk.

Ud over de almindelige ekstra services tilbyder Telmore både en musiktjeneste og en stor pakke med bland andet HBO, Euroman, Eurowoman, Gastro mf.

>> Se Telmores’s abonnementer her.

Fullrate

Fullrate er ligesom Telmore og Yousee et datterselskab af TDC, og dermed en del af TDC Group. Fullrate er mest kendt for deres kendt for deres bredbånd, men de tilbyder også en række forskellige abonnementer og ekstra services.

Se Fullrate’s abonnementer her.

YouSee:

YouSee er TDC’s eget mobilselskab. Hos TDC kan du vælge mellem en række abonnementer med fris sms, mms, tale og forskellige datapakker.

Se også her hvilke internetudbydere der benytter TDC’s bredbånd.